Jezivi video snimak prikazuje ‘dušu’ koja napušta tijelo u kineskoj bolnici

Jezivi video snimak prikazuje ‘dušu’ koja napušta tijelo u kineskoj bolnici

Jezivi video snimak prikazuje ‘dušu’ koja napušta tijelo u kineskoj bolnici

Snimka snimljena 2014 godine prikazuje prozirnu figuru koja ostavlja tijelo mrtve žene u napuštenoj sobi u jednoj kineskoj bolnici. Nije jasno da li je snimak stvaran ili lažan, ali je svakako jeziv i tjera vas da se naježite.

Što se događa nakon smrti? Postoji li duša? Postoje li duhovi? To su pitanja koja muče čovječanstvo otkad postojimo. Postoje mjesta na koja ne idemo jer se vjeruje da su ukleta, a oni koji jure za duhovima – da, ima i takvih ljudi – slijede znakove i energiju kako bi pokušali uočiti, doživjeti i sebi objasniti nadnaravne pojave.

Pa, neovisno o tome vjeruje li se u duhove i duše ili ne, ne može se poreći da koncept paranormalnih aktivnosti definitivno privlači veliku pozornost i interes. Internet je pun videa koji prikazuju čudne događaje, jezive susrete, neobjašnjiva kretanja u sobama/hotelima/villama, a dodaje se još jedan takav video za koji se tvrdi da je nastao u Kini.

Prema izvješću Daily Stara, video je navodno snimljen 20. srpnja 2014., ali je postao viralan otkako je nedavno postavljen na Youtube i potom uklonjen. U jezivom videu vidi se mrtvo tijelo kako leži na nosilima u bolnici, a preko njega je prebačena bijela plahta. Dok tijelo žene leži u mračnoj prostoriji, iz tijela se počinje pojavljivati ​​prozirna figura.Sjajna sablast uzdiže se iz tijela, diže se i zatim nestaje.

Video je podijeljen mnogo puta i čak je više puta postavljen na Youtube. Videozapis je dobio mješovite reakcije na web stranici, pri čemu su neki rekli da misle da duša napušta tijelo, dok su drugi imali skeptičniji pogled na to – nudeći objašnjenja poput softvera za fotostapanje.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp