Prisjetimo se kako je bivši direktor CIA-e priznao da vlada SAD-a koristi chemtrailse kako bi usporila klimatske promjene

Prisjetimo se kako je bivši direktor CIA-e priznao da vlada SAD-a koristi chemtrailse kako bi usporila klimatske promjene

Bivši direktor CIA-e John Brennan svojedobno je održao govor Vijeću za vanjske odnose, u kojem je priznao da se vlada bavi “ubrizgavanjem aerosola u stratosferu” za koje tvrdi da mogu usporiti ili zaustaviti “klimatske promjene”.

Dakle, svi mi koji smo te “chemtrailse” vidjeli svojim očima, a prozvani smo “teoretičarima zavjere”, još jednom smo pokazali da smo u pravu, prskaju nas iz aviona – namjerno, a mi to svi udišemo.

Unutar Ustava SAD-a, ne postoji ovlast delegirana Kongresu koja bi dopustila poduzimanje ovakvih vrsta atmosferskih eksperimenata. Tu vrstu ovlasti američki narod nije dao vladi SAD-a.

Što je još gore, ovu aktivnost obavljaju na temelju “teorije” o “klimatskim promjenama”.

Dakle, budući da je to samo teorija, sada je jasno da oni eksperimentiraju na zraku koji udišemo, kako bi testirali svoju teoriju o tome da smo mi “pokusni kunići”.


Nisam, niti ću ikada pristati da se na meni eksperimentira.


(Hal Turner – Radio emisija Hala Turnera, 9. travnja 2023.)

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp