Robert F. Kennedy: Globalisti koriste zdravstvene krize kako bi nametnuli tiraniju novog svjetskog poretka

Robert F. Kennedy: Globalisti koriste zdravstvene krize kako bi nametnuli tiraniju novog svjetskog poretka

Robert F. Kennedy Jr. otkrio je kako vrhunske zdravstvene i vladine organizacije izvode simulacije pandemije kao izgovor za uskraćivanje prava ljudima tijekom zdravstvenih kriza.

Tijekom nedavnog govora na koledžu Hillsdale, Kennedy je objasnio kako je “Događaj 201” bila vježba koju su vodili Bill Gates i Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) samo nekoliko mjeseci prije izbijanja “pandemije Covida”.

Rekao je: “Događaj 201 nije bio jedini. Pronašao sam oko 20 takvih koje su radili od 2001. i svi su prema scenariju CIA-e…svaki od njih je nametanje totalitarne kontrole”

InfoVors izvještava: Svrha ovih simulacija nije bila adekvatna priprema za katastrofalne događaje, već konsolidacija vlasti, primijetio je.

“Ako pogledate što rade u ovim simulacijama, koriste se svim tim tehnikama koje su razvili kako bi… nametnuli centraliziranu kontrolu globalne populacije”, rekao je.

Također je iznio veze između bivšeg šefa NIAID-a dr. Anthonyja Faucija, Instituta za virusologiju Wuhan, istraživanja “povećanja funkcije”, cijepljenja protiv COVID-a, kontrole uma i još mnogo toga.

Kennedy je prošli tjedan podnio zahtjev da se Candinatječe se za predsjednika protiv Joea Bidena u utrci 2024. i službeno će objaviti svoju kandidaturu kasnije ovog mjeseca.

Pogledajte cijeli govor RFK Jr.-a:

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp