Bill Gates oduševljen: Misteriozna eksplozija ubila 18.000 krava na farmi u Teksasu

Bill Gates oduševljen: Misteriozna eksplozija ubila 18.000 krava na farmi u Teksasu

Bill Gates reagirao je s oduševljenjem nakon što je misteriozna eksplozija na teksaškoj farmi mlijeka u ponedjeljak navečer usmrtila desetke tisuća krava, prema izvješćima.

Eksplozija se proširila na štalu farme South Fork u Dimmitu, gdje je veliki požar ubio više od 18.000 goveda i ozlijedio radnika na farmi mlijeka, koji je u kritičnom stanju u bolnici.

Šerif Sal Rivera kaže da se vatra od eksplozije proširila na zgradu u koju su stoku doveli prije nego što su je trebali odvesti u prostor za mužnju i tor. Zbog toga je, kaže šerif Rivera, samo mali postotak krava preživio.

“Neka su goveda preživjela, a neka su vjerojatno ozlijeđena do te mjere da bi morala biti uništena”, rekao je šerif okruga Castro Sal Rivera.

Nedavna buja katastrofa koja okružuje američka skladišta hrane i kritičnu infrastrukturu sastavni je dio plana Billa Gatesa da uništi američki prehrambeni ekosustav i prisili stanovništvo na mRNA unoseći ih u zalihe hrane koje on kontrolira.

Uzrok eksplozije ostaje nepoznat, prema vlastima.

Infowars.com izvještava: Međutim, prema riječima šerifa Rivere, “rane spekulacije su da je metan možda zapaljen pregrijavanjem električne opreme koja se koristi za usisavanje otpada iz spremnika za skladištenje”, izvijestio je NBC DFW.

Samo mali postotak krava u objektu je preživio.

Incident označava najsmrtonosniji požar u štali uopće, prema Institutu za dobrobit životinja (AVI), koji je počeo pratiti požare u štali 2013. godine.

“Nadamo se da će industrija ostati usredotočena na ovo pitanje i da snažno potičemo farme da usvoje zdravorazumske mjere zaštite od požara.” Teško je zamisliti nešto gore nego biti živ spaljen,” rekla je Margie Fishman, voditeljica odnosa s javnošću AVI-ja.

Stanovnici Dimmita rekli su KFDA-i 10. dim od požara mogao se vidjeti kilometrima.

“Podignemo pogled, unutra smo, izađemo i pogledamo kroz prozor, i vidimo samo oblake.” “Bilo je poput eksplozije”, rekao je Maleki Laurent, stanovnik Dimmita. – Cijela stvar je gorjela i bilo je ludo.

Drugi stanovnici izrazili su zabrinutost za radnike u mljekarama i ekonomiju Dimita, grada 105 km jugozapadno od Amarilla s manje od 5000 stanovnika.

“To je puno novca što imamo, a onda i puno mlijeka.” Stoga mislim da je stvarno ludo što se to dogodilo”, rekao je stanovnik Dimmita Alex Aguilar.

Stanovnik Renzo Sullivan je rekao: “Bilo je ludo jer je nešto takvo da se ovdje dogodi je nečuveno, znate. Bilo je to nevjerojatno čuti.”

“Malo je bolno jer to je ono što mi ovdje radimo i tako dobivamo novac za grad i sve to.” Tako da je to samo veliki pad za nas”, dodao je.

Ovo se događa usred misteriozne serije požara, eksplozija i kibernetičkih napada na skladišta hrane i pogone za preradu tijekom prošle godine.

Katastrofe poput bolesti i vrućineiH valovi također su uništili kokoši i stoku, a opskrbni lanci zbog preostalih COVID politika doveli su do nestašice hrane u SAD-u.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp