Odvjetnik Thomas Renz poručio: Potvrdili smo da je mRNA tehnologija već godinama prisutna u hrani

Odvjetnik Thomas Renz poručio: Potvrdili smo da je mRNA tehnologija već godinama prisutna u hrani

Svinje u SAD-u već primaju mRNA cjepiva od 2018., a slijede govedina i piletina, upozorava odvjetnik i aktivist Thomas Renz.

Farmaceutske tvrtke Merck i Moderna već su razvile mRNA cjepivo za svinje koje je u upotrebi od 2018. godine, a neregulirana eksperimentalna tehnologija uskoro bi se mogla proširiti na cjelokupnu ponudu hrane američkog stanovništva.

“Sada smo potvrdili da se ova mRNA nalazi u zalihama hrane.” Znamo da Merck ima proizvod koji se zove Sequivity. Ubrizgavaju mRNA u svinje od 2018.”, rekao je Renz za Real America’s Voice u subotu.

“Znamo da oni zapravo mogu napraviti ono što se zove prenosiva mRNA.” A to znači da mogu staviti te stvari u životinju tako da se to prenese na svakoga tko jede što god oni jedu i da se cijepi.”

“Da, mogu ga staviti u biljke, u životinje, u razne stvari”, primijetio je.

Renz je ukazao na Missouri House Bill 1169, koji bi jednostavno zahtijevao označavanje prehrambenih proizvoda koji mogu promijeniti vaše gene.

“A ako ne dobijemo razotkrivanje, ako ne donesemo neke zakone o informiranom pristanku, ono što će se dogoditi je, za sve vas ljude koji ste bili jaki i rekli ne ovim mRNA cjepivima, pa, vi ste ionako će ih provući kroz tvoju hranu”, rekao je. Renz.

Nacionalna udruga stočara, koja se protivi Zakonu o transparentnosti označavanja hrane, potvrdila je da bi se mRNA cjepiva uskoro mogla koristiti u američkoj opskrbi govedinom.

 

Uz RNA cjepivo protiv ptičje gripe za kokoši koje je licencirano 2015., u razvoju su novije injekcije mRNA-lipidnih nanočestica za ptičju gripu.

Renz je u ranijem intervjuu s novinarkom Naomi Wolf objasnio da dokumenti NIH-a dokazuju da savezna vlada i farmaceutska industrija slijede tehnologiju mRNA cjepiva i ubrizgavaju je u lanac opskrbe hranom “najmanje dva desetljeća”.

“Imam dokumente NIH-a — iz 2002. — koji govore o integraciji cjepiva u hranu,” rekao je Renz. “Radili su na integraciji ovih cjepiva u našu hranu.” Na tome su radili najmanje dva desetljeća”.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp