Prisjetimo se kako je bivši časnik CIA-e Robert David Steele, otvoreno progovorio o trgovini djecom

Prisjetimo se kako je bivši časnik CIA-e Robert David Steele, otvoreno progovorio o trgovini djecom

Robert David Steele bivši je ugledni časnik američke obavještajne agencije CIA-e koji je nakon umirovljenja odlučio javno progovoriti i razotkriti neke od tajni koje ta obavještajna agencija skriva i taji od javnosti.

Neke od tih tajni bile su atentat na John.F. Kenedy-a za kojeg je okrivio cioniste koji po njegovim tvrdnjama drže svjetski financijski sustav, zatim trgovinu djecom i na kraju pandemiju Covid-19.

Steele je 2021 godine hospitaliziran na Floridi zbog navodne zaraženosti virusom Covid-19, gdje je potom spojen na respirator i potom umire pod pomalo sumnjivim okolnostima, a kao službeni uzrok njegove smrti navodi se Covid.

Poslušajte njegovo svjedočanstvo iz 2018 godine u kojem Steele otvoreno govori o trgovini djecom, sotonizmu i ispijanju krvi.

Sjedinjene američke države uzgajaju djecu kako bi ih potom prodale. A kada se djeca prodaju, dolaze bez izvida iz matične knjige rođenih, što znači da ih je tako puno lakše ubiti jer nitko neće pitati gdje su.

Također uvozimo djecu avionima, djecu koja nemaju dokumentaciju. Neradi se ovdje samo zarobljavanju ili seksualnom zlostavljanju djece. Također se radi o mučenju djece jer imate adrenaliziranje njihove krvi i potom ceremonijalno ispijanje njihove krvi koje se upražnjava u sotonističkom svijetu.

Tu je također upotreba djece za vađenje njihovih tjelesnih organa, imati ćemo Phalang gang svjedočenje. Jedan od razloga zašto je Phalang Gang toliko popularan je zato što su tako zdravi, tako da bi mogli uzeti njihove tjelesne organe i dobiti ih u najboljoj mogućoj kvaliteti.

A onda imate ritualne ceremonije i ritualna ubojstva, kao i slučajna ubojstva. Pronašao sam u svom istraživanju u pripremi za ovaj sud i svim poslovima koji će uslijediti, otkrio sam da je najviše organizacija koja se na kraju koriste za molitvu djeci.

Oxfam je nedavni primjer, sve organizacije Ujedinjenih nacija, „izviđači Amerike“, sve agencije za usluge djeci širom Sjedinjenih Američkih Država. One nisu započele kao organizacije da bi hvatale djecu.
 
Ali oni privlače pedofile i na kraju pedofili rastu u redovima i kontroliraju te organizacije tako da organizacija koja je prvobitno započeta u službi djece, postaje organizacija koja je u stvari lovište na djecu. Sada je to moja… nije moja radna pretpostavka, ali radna pretpostavka koja tek treba biti dokazana, da je ukupan broj djece koja nestaju širom svijeta, naspram osam milijuna ljudi, odnosno osam milijuna djece…
Cijelo izlaganje možete pogledati u videu ispod:

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp