SZO upozorava gay populaciju da se cijepi protiv majmunskih boginja prije početka sezone LGBT parada

SZO upozorava gay populaciju da se cijepi protiv majmunskih boginja prije početka sezone LGBT parada

Svjetska zdravstvena organizacija govori homoseksualcima da se cijepe protiv majmunskih boginja prije nego što odu na gay parade.

U najnovijim vijestima u ponedjeljak, globalistička organizacija je rekla da se treba cijepiti jer su zabrinuti da bi gay festivali koji se održavaju u proljeće i ljeto mogli ponovno pokrenuti epidemiju majmunskih boginja koja je još uvijek na niskoj razini u Europi.

“WHO je zabrinut da ako oni koji su najviše izloženi riziku u ovoj konkretnoj epidemiji – muškarci koji imaju spolne odnose s muškarcima (MSM) s više seksualnih partnera – ne nastave biti na oprezu i zaštititi se, broj slučajeva bi mogao porasti kao posljedica seksualnog kontakt na događajima kojima prisustvuje velika regionalna i međunarodna MSM publika”, napisala je organizacija.

“WHO poziva one koji bi mogli biti izloženi većem riziku da i dalje budu svjesni simptoma majmunskih boginja, da se testiraju i suzdrže od seksa ako razviju simptome te da se cijepe protiv zaušnjaka ako je moguće.”


Istraživači su prošle godine utvrdili da su majmunske boginje spolno prenosiva bolest koja se širi kontaktom s čovjeka na čovjeka putem sjemena i analnog seksa.

WHO napominje da kako sezona festivala gay parada počinje, rizik od prijenosa raste.

“Ovo je posebno važno jer ulazimo u proljetne i ljetne mjesece, kada će gradovi diljem Europe ugostiti brojne kink i fetiš događaje, kao i brojne festivale.”

SZO je u partnerstvu s neprofitnom organizacijom Love Tank sa sjedištem u Velikoj Britaniji u kampanji podizanja svijesti ‘Get Ready’ koja podsjeća posjetitelje festivala na ‘Ulaznice. Ključevi. Telefon. Vaccine” slogan za dobivanje cjepiva protiv majmunskih boginja ako se namjeravaju upustiti u gay seks.

“Otkrili smo da ova poruka motivira ljude da budu proaktivni u pogledu cijepljenja, kao i da zaštite svoje seksualno zdravlje općenito”, rekao je koordinator za cjepiva Love Tank Kaisar Siddiqui.

Intrigantno je da Svjetska zdravstvena organizacijaizacija preporučuje farmaceutske lijekove umjesto da savjetuje ljudima da izbjegavaju festivale ili da se potpuno suzdrže od gay seksa.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp