Frank Hoogerbeets, “Nizozemski Nostradamus” predviđa potres magnitude 8 ili 9 po rihteru

Frank Hoogerbeets, “Nizozemski Nostradamus” predviđa potres magnitude 8 ili 9 po rihteru

Frank Hoogerbeets , neovisni istraživač koji je dobio nadimak “ nizozemski Nostradamus ”, proslavio se diljem svijeta 6. veljače 2023. godine nakon razornog potresa u Turskoj, predvidivši kataklizmu tri dana prije. Sada je Hoogerbeets objavio novo “proročanstvo”.

Općenito, na portalu ne dajemo previše prostora potresnim “proročanstvima” jer su obično pogrešna ili ih daju ne baš preporučljivi likovi. No, u ovom je slučaju Frank Hoogerbeets uspio (bez objašnjenja) preduhitriti kobni potres u Turskoj, koji je iza sebe ostavio desetke tisuća mrtvih.

Prema Hoogerbeetsu, prijeti potres blizu magnitude 9, a njegovo trenutno modeliranje daje mu vjerojatnost od čak 60 posto. Šanse da se dogodi jedan magnitude veće od 6 dosežu 80 posto. Točno mjesto se ne zna sa sigurnošću, iako se ukazuje na negdje na Dalekom istoku. Daleki istok označava konvencionalno geografsko područje koje se nalazi na istoku azijskog kontinenta, a sastoji se od niza zemalja koje imaju različite kulture.

Pokrivene zemlje su: Burma, Bruneji, Kambodža, Narodna Republika Kina, Sjeverna Koreja, Južna Koreja, Japan, Laos, Malezija, Mongolija, Filipini, Singapur, Tajland, Tajvan, Istočni Timor, Vijetnam, Rusija.

Daleki istok na karti.Daleki istok na karti (obojan crnom bojom).

Predviđanje na temelju položaja planeta i Mjeseca u odnosu na Zemlju

Hoogerbeets predstavlja “ SSGEOS Institute ” ( Solar System Geometry Survey ), koji predviđa određene seizmičke događaje analizirajući položaj planeta i našeg Mjeseca. Oni tvore određene konfiguracije koje omogućuju donošenje zaključaka za blisku budućnost. Poseban računalni program traži ” opasne geometrije ” slične onima koje bi odgovarale prethodnim kataklizmama i daje rezultate.

Istraživački institut tvrdi da ima mnogo točnih prognoza. Čak ni gravitacija susjednih planeta ne utječe na ponašanje Zemljine unutrašnjosti. Utječe na elektromagnetski naboj, koji posebnom ” kritičnom geometrijom planeta ” pridonosi oslobađanju napetosti nakupljene u granicama tektonskih ploča. Zvuči gotovo znanstveno, ali zapravo je ipak mistično.

Tehnika predviđanja je svojevrsna simbioza astrologa i seizmologa. Službena znanost to, naravno, ne priznaje i ismijava.

Zapravo, objašnjenja “nizozemskog Nostradamusa” daleko su od znanosti.

Jedno od Hoogerbeetsovih predviđanjaJedno od Hoogerbeetsovih predviđanja

Predviđanje od 21. do 25. travnja

Specifična poravnanja Sunca, Venere i Urana, Venere, Merkura i Jupitera, Sunca, Venere i Marsa, s vremena na vrijeme formiraju prave kutove jedno prema drugom, što dovodi do kataklizmičkih događaja.

Dakle, od 21. travnja mogu se očekivati ​​problemi, sve do 25. travnja. Kao što Hoogerbeets upozorava, promjene su moguće kako svaki dan poboljšavate svoje prognoze. Može li se vjerovati “asteroseizmologu”?

Hoogerbeets je krajem ožujka obećao potres magnitude manje od 7 stupnjeva i dogodio se: sjeverno od Novog Zelanda, u blizini Ekvatora, u Afganistanu i na ruskoj Kamčatki. Inače, vrlo često se upozorenja predstavnika tradicionalne seizmologije ne razlikuju mnogo od prognoza “astroseizmologa”, budući da i oni očekuju da je vrlo vjerojatan razoran potres u Japanu, do 9-9,5 stupnjeva, za što kataklizma bi mogla biti moguća do svibnja 2023.

Čini se da smo u škripcu ako se takva seizmička aktivnost dogodi u južnom Japanu. Val tsunamija bi u ovom slučaju krenuo prema hipergusto naseljenom Tokiju.

Iako Hoogerbeetsu ide u prilog to što je predvidio neke zemljotrese i potrese u svijetu, on nema 100% točan rezultat. Alternativni istraživači ili znanstvenici često odbacuju predviđanja, a oboje su također često pogrešni, pa bi vam slušanje Hoogerbeetsa moglo pomoći da budete svjesni potencijalne katastrofe.

U videu ispod Hoogerbeets objašnjava svoju prognozu. U svom izvješću (ažuriranom 21. travnja) izvješćuje da bi se u sljedećih nekoliko dana mogla dogoditi veća seizmička aktivnost, koja bi mogla doseći magnitudu od 7 do 8+ po rihteru.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp