Antisistem ipak mora ići, bar djelomično, kroz sistem

Antisistem ipak mora ići, bar djelomično, kroz sistem

Svjedoci smo totalnom kaosu u redovima antisistemaša. Nije to nikakvo čudo jer se od početka plandemije zna da je među nama velik broj raznih smjerova razmišljanja. I to je dobro jer opet dokazuje da smo maštoviti, različiti, da nismo hipnotizirani zadanim političkim putevima stvorenim od strane političkih gremija iz sjene.

Dakle, izrazito smo heterogena skupina ljudi i pozamašan nas je broj što se isto da uočiti kada se promatraju komentari po društvenim mrežama. Ono što antisistemaši ne shvaćaju je da na nas baš takve kakvi jesmo, brojni, vrebaju politički jastrebovi koji se žele okoristiti našim glasovima na izborima. Nažalost, među danas ponuđenima, poznatim strankama, nema iskrenih koji bi se u sistemu kakav je, pošteno i bez kompromisa, borili za naša prava i ideje.

Čak, problem nam je i da većina antisistemaša smatra da se kroz politiku ne može ništa napraviti za naše ideje i prava. Generalno gledano, mi niti ne možemo kroz sistem nametnuti ideje za novi i bolji svijet, jer to bi značilo da smo uspjeli nadglasati i one totalno zombirane po špranci “ja imam faks i cijepim se jer valjda znanost zna bolje od vas teoretičara zavjere”?!

Ne, to zaboravimo, ali da ne smijemo smetnuti s uma da živimo još uvijek debelo unutar sistema kakav je i da ništa ne dobivamo ako ga samo ignoriramo jer on je buldožer i on nas može zgaziti, a još uvijek ne mi njega. Što želim reći, vjerujem da naslućujete?! Mi moramo imati svoje ljude izabrane od nas da se iskreno bore za naše ideje i prava.

Ako to ne budemo imali, sistemski igrači će svakako ući u sabor na krilima, bar dijelom, naših glasova i opet naša prava krčmiti za svoje sitne interese. Stoga, što nam je činiti? Izabrati naše ljude iz naših redova i ono najvažnije – dati im iskrenu podršku da se promoviraju u naše glasnogovornike u političkoj areni, hrvatskom narodnom saboru. Po meni, samo tako možemo bar donekle, dati da se čuje i naš glas, jer od monotonih pisanja i svađanja po mrežama nema ništa.

P.S. nikako ne nudim sebe i ne bih se s tim bavio jer se ne smatram kompetentnim, hvala.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp