Robert F. Kennedy Jr.: Fox otpušta Tuckera Carlsona jer je prozivao ‘smrtonosna’ cjepiva Big Pharme

Robert F. Kennedy Jr.: Fox otpušta Tuckera Carlsona jer je prozivao ‘smrtonosna’ cjepiva Big Pharme

Predsjednički kandidat Robert F. Kennedy Jr. osudio je u ponedjeljak zapanjujuću odluku Fox Newsa da otpusti Tuckera Carlsona, tvrdeći da je voditelj “prešao crvenu liniju” prozivajući “farmaceutske oglašivače” na internetu zbog guranja “smrtonosnih i neučinkovitih” cjepiva.

RFK Jr. ukazao je na Carlsonov monolog od 19. travnja u kojem je voditelj “prekršio dva najveća pravila televizije”.

“Tucker je rekao istinu o tome kako su pohlepni oglašivači, farmaceutske tvrtke kontrolirale sadržaj TV vijesti i osudio je voditelje zbog promicanja cjepiva za koja su znali da su smrtonosna i bezvrijedna”, rekao je Robert F. Kennedy Jr.

“Fox je upravo pokazao zastrašujuću moć Big Pharme”, dodao je.

Carlson je također branio Roberta Kennedyja Jr. i kasnije ga intervjuirao.

Monolog na koji RFK Jr. misli nalazi se u nastavku.

Carlson je primijetio da su: “Kanali uzeli stotine milijuna dolara od Big Pharme, a zatim su u eteru puštali propagandu za njihove proizvode, a dok su to radili, klevetali su svakoga tko je bio skeptičan prema tim proizvodima. U najmanju ruku, ovo je bio moralni zločin. Bilo je odvratno, ali je bilo univerzalno. To se dogodilo u američkim medijima. Svi su to radili.”

Voditelj je nastavio: “Dakle, u ovom trenutku nije pitanje tko je korumpiran u javnom životu? Broj je prevelik za spomenuti. Pitanje je tko govori istinu? Nema ih puno. Jedan od njih je Robert F. Kennedy Jr. Robert Kennedy je rano znao da su cjepiva protiv COVID-a neučinkovita i potencijalno opasna i to je javno govorio u mjeri u kojoj mu je bilo dopušteno. Znanost je od tada dokazala da je Robert F. Kennedy Jr. nedvosmisleno u pravu”.

Carlson je dodao: “Ali Kennedy nije nagrađen za ovo. Bio je oklevetan. Bio je cenzuriran jer se usudio kritizirati njihove oglašivače, mediji su Bobbyja Kennedyja prozvali nacistom, pa napadali njegovu obitelj, no on je to nastavio. Nije se uplašio, a nama je bilo drago što nije. Ovo je jedno od onih vremena kada je lijepo imati u blizini osobu koja govori istinu. To je od pomoćiijer odjednom su ulozi vrlo visoki”.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp