‘Međunarodni dan pedofila’: Aktivisti otkrivaju novu zastavu i traže građanska prava

‘Međunarodni dan pedofila’: Aktivisti otkrivaju novu zastavu i traže građanska prava

Aktivisti krajnje ljevice debitirali su s novom zastavom kako bi dodatno zagovarali normalizaciju pedofilije, dok se nastavljaju zalagati za “građanska prava za pedofile”.

Prema propedofilskom pokretu, 25. travnja je “Alicen dan”, poseban dan kada pedofili slave svoju “bogom danu seksualnost”. Referenca je na Lewisa Carrolla, autora Alise u zemlji čudesa, koji je i sam navodno bio pedofil.

Glas naroda razotkriva planove globalističke elite da normaliziraju pedofiliju diljem svijeta, uključujući ukidanje zakona o dobi za pristanak.

Mainstream mediji i LGBTQ pokret zalažu se za prihvaćanje maloljetnih osoba, što je novi eufemizam za pedofile dok pokušavaju uvesti viktimizaciju djece u glavne tokove:

Docent na Sveučilištu Old Dominion (ODU) brani pedofile, nazivajući ih njihovim preferiranim eufemizmom i tvrdeći da njihovo ponašanje može biti “moralno”.

Docent sociologije i kaznenog pravosuđa ODU-a Allyn Walker napisao je svoju knjigu,  Duga mračna sjena: Privučeni maloljetnici i njihova potraga za dostojanstvom  kako bi promicao prihvaćanje pedofila. Objasnio je razloge za svoje misli dok je odgovarao na pitanja u nedavnom prijenosu uživo.

“U naslovu i u cijeloj knjizi koristim izraz maloljetna osoba ili MAP iz više razloga. Prije svega, jer mislim da je važno koristiti terminologiju za grupe za koje članovi te grupe žele da ih drugi koriste za njih, a grupe za zagovaranje MAP-a poput ‘Before You Act’ zagovarale su korištenje izraza MAP. Zagovarali su ga prije svega zato što je manje stigmatizirajući od drugih pojmova poput pedofila”, rekao je Walker.

“Mnogi ljudi kada čuju izraz pedofil, automatski pretpostavljaju da to znači seksualni prijestupnik, a to nije istina, i dovodi do mnogih pogrešnih predodžbi o privlačnosti prema maloljetnicima. Ipak, definitivno sam čuo ideju koju ste iznijeli da upotreba izraza maloljetna osoba sugerira da je u redu biti privučena djecom, ali korištenje izraza koji govori o tome tko nekoga privlači ne ukazuje ništa o moralnost te privlačnosti”, dodao je.

Drugi komentari iz rasprave posve jasno pokazuju da Walker brani pedofiliju i pokušava uvesti pedofile u LGBT pokret.

“MAP-ovi koji ne vrijeđaju po definiciji ne zlostavljaju djecu pa je njihovo ponašanje moralno, ali oni su i dalje podvrgnuti istoj ideji da su loši ljudi”, rekao je Walker.

“Stigma protiv MAP-ova djelomično je problem jer tjera MAP-ove da misle da su čudovišta. To je stvarno problematično u smislu dobrobiti MAP-a. Jako je teško nositi se s tim jer misliš da si užasna osoba jer imaš privlačnosti koje ne možeš promijeniti”, dodao je. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp