Dokument otkriva: Pfizer i vlasti već su u travnju 2021. godine znali za visoke rizike cijepljenja za fetuse i bebe

Dokument otkriva: Pfizer i vlasti već su u travnju 2021. godine znali za visoke rizike cijepljenja za fetuse i bebe

Početkom 2021. Pfizer, FDA i CDC očito su bili svjesni da injekcija gena mRNA nije sigurna za trudnice i njihov nerođeni život te za bebe koje su dojile cijepljene majke. To pokazuju dokumenti kliničkih ispitivanja. Unatoč tome, vrše sve veći pritisak na trudnice i dojilje da se cijepe.

Ono što su velika farmaceutska tvrtka Pfizer i Američka agencija za hranu i lijekove učinile ljudima s eksperimentalnim lijekovima za gensku terapiju zvuči kriminalno. Pogotovo kada je riječ o nerođenom životu i novorođenčadi. Budući da su Pfizerovi vlastiti dokumenti o kliničkim ispitivanjima rano pokazali da injekcije mRNA mogu uzrokovati ogromnu štetu fetusima, a također i novorođenčadi koju doje majke liječene genima.

U tijeku otkrivanja dokumenata odobrenja koje je dobio sud, američka FDA objavila je, između ostalog, rad na osam stranica o sigurnosti Pfizerovog sustava ubrizgavanja gena mRNA u odnosu na trudnoću i dojenje ( Pregnancy and Lactation Cumulative Review ) . Unatoč šokantnim podacima iz kliničke studije, trudnice i dojilje su se sve češće pozivale na davanje injekcije mRNA.

Evo nekoliko ključnih podataka iz rada: Punih 54 posto budućih majki imalo je širok raspon ponekad ozbiljnih nuspojava nakon primanja injekcije. Sukladno tome, 21 posto tih žena doživjelo je spontani pobačaj. Šest od 248 žena s nuspojavama imalo je prijevremeni porod ili mrtvorođenče. To su brojke koje više ne bi opravdavale davanje mRNA cjepiva – a ipak se uvijek govorilo da su sigurna za trudnice.

I to nije sve. Klinički podaci također pokazuju da je čak 19 posto beba koje su dojile cijepljene majke (tj. 41 od 215) doživjelo ukupno 48 različitih nuspojava, vjerojatno kao rezultat izloženosti proteinima cjepiva u majčinom mlijeku . To uključuje povraćanje, nesanicu, letargiju, bol i osip. S obzirom na takve brojke, biste li ove lijekove za gensku terapiju opisali kao “sigurne” za trudnice i dojilje?

Pa, direktorica CDC-a, dr. Rochelle Walensky je to uspjela. I to 23. travnja 2021. , samo tri dana nakon što je zaposlenik Pfizera odobrio i potvrdio podatke studije. Javno je preporučila da se trudnice trebaju cijepiti. Namjerno ugrožavanje dobrobiti trudnica i dojilja te njihovih beba? Zdravstvene vlasti diljem svijeta slijedile su to, iako su vrlo vjerojatno imale iste podatke.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp