Tisuće cijepljenih pacijenata izjavilo je da im se koža “doslovno topi”

Tisuće cijepljenih pacijenata izjavilo je da im se koža “doslovno topi”

Tisuće cijepljenih pacijenata diljem svijeta prijavilo je ozbiljna kožna oboljenja nakon cijepljenja, a neki su izjavili da im se koža doslovno topi s tijela.

Nova istraživanja znanstvenika s iranskog Teheranskog sveučilišta medicinskih znanosti otkrila su da mRNA cjepivo uzrokuje ozbiljna stanja kože kod velikog broja pacijenata.

Naturalnews.com izvještava: Gotovo odmah nakon uboda, čovjek je dobio jaku groznicu, praćenu “krpama eritema na leđima i buloznim lezijama na donjim ekstremitetima.” Također je dobio povišenu razinu D-dimera, iako je test na duboku vensku trombozu bio negativan.

Do šestog i sedmog dana nakon injekcije, 30% čovjekova tijela bilo je prekriveno “purpurnim i tamnim mrljama…s mlohavim bulama i područjima odvajanja epiderme”. Tada je čovjeku dijagnosticirana toksična epidermalna nekroliza.

U nastojanju da pomognu čovjeku, liječnici su mu dali lijekove za odbacivanje presađenog organa, sugerirajući da je njegovo tijelo možda protumačilo ubod Sinopharma kao strani materijal koji treba odbaciti. Također je dobio jake kortikosteroide i liječen je od mogućeg konjunktivitisa, također poznatog kao ružičasto oko.

Nakon 14 dana ovog tretmana, činilo se da se stanje kože tog čovjeka popravilo. Međutim, ovo je samo jedan od mnogih slučajeva koji su izašli na vidjelo u danima nakon puštanja Faucijevih cjepiva protiv gripe.

“Snažno se sumnja da je krivac cjepivo, budući da drugi uzroci poput lijekova nisu mogli uzrokovati ovaj fenomen u gore navedenom vremenskom okviru”, objašnjava studija slučaja o čovjeku.

Cijepljenja protiv Covida od AstraZenece i Pfizera ostavila su Filipinca s trajnim ožiljcima nakon užasne kožne bolesti

U drugom slučaju s Filipina, objavljenom kao studija slučaja u ožujku 2023. u časopisu Europske akademije za dermatologiju i venerologiju, 62-godišnji pacijent s već postojećom psorijazom primio je dvije doze AstraZenecine injekcije DNK “virusnog vektora”. za covid, koji također nikada nije bio licenciran u SAD-u.

U početku, čovjek nije prijavio očite nuspojave. Međutim, nakon što je primio treći “booster” Pfizerove injekcije mRNA krajem studenog 2022., razvio je “nove napete mjehuriće na nogama”.

Studija također objašnjava da je muškarac “razvio bljesak psorijaze, opisan kao višestruki eritematozni plakovi na ekstremitetima”, kao i “višestruke pruritične napete vezikule i bule, s erozijama i seroznim krastama”.

Muškarcu je na kraju dijagnosticiran rijedak, koegzistirajući bulozni pemfigoid i psorijaza.

U ovom slučaju, bili su potrebni mjeseci agresivnog liječenja kortikosteroidima, kao i davanje lijeka protiv raka koji se zove metotreksat, antihistaminici i folna kiselina, da se lezije povuku. Nakon tri mjeseca, lezije su nestale s tijela čovjeka, ali su mu ostali trajni ožiljci.

Zatim postoji devet slučajeva iz Turske gdje su pojedinci koji su uzimali ili injekcije Sinovac CoronaVac “inaktiviranog virusa” ili injekcije Pfizerove mRNA razvili različita stanja kože u rasponu od lokaliziranog eritema, akutne urtikarije (koprivnjače), kožnih erupcija nalik pityriasis rosea i herpes simplex.

Ili što je s dva pacijenta iz Michigana kod kojih su se razvili kožni limfoidni infiltrati nakon što su primili Moderninu seriju injekcija mRNA? U tom slučaju, pacijenti bi morali proći biopsiju kako bi bili sigurni da lezije nisu kancerogene.

Popis se nastavlja i nastavlja s kožnim oboljenjima koja se pojavljuju posvuda kod ljudi koji su primili sve vrste cjepiva protiv covida. Što te bočice zapravo sadrže što je u stanju izazvati takve strahote na i u tijelima ljudi?

Izvori za ovaj članak uključuju: TheCovidBlog.com

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp