Plan Zapada za Rusiju: ​​Podijeliti je na 41 novu državu

Plan Zapada za Rusiju: ​​Podijeliti je na 41 novu državu

Gunther Fehlinger, predsjednik austrijske nevladine organizacije (NVO),  javno je otkrio “plan” Zapada za Rusiju: podijeliti je na 41 novu autonomnu državu!
Ne bi više bilo “Rusije”. Odgovor Rusije bio je jednostavan: ako više nema Rusije, nema ni Europe ni Sjedinjenih Država.
Treći svjetski rat je službeno pred nama. 
Otkrivanje ove karte doslovno je dokaz da je stvarna namjera Zapada uništiti Rusiju.
Samom izradom takve karte, Zapad je pokazao svoju namjeru. Rusija se sada suočava sa stvarnom egzistencijalnom prijetnjom. Sama njihova egzistencija je u pitanju.
Razmislite o vremenu i trudu potrebnim za istraživanje stanovništva i etničkih skupina u svakom od ovih područja, gdje se nalaze i kako zapravo povući crte preko zemljopisne demografije, da biste stvorili ovu viziju novih samoupravnih zemalja. Samo istraživanje i planiranje trajalo bi godinama. Sada kada je karta zapravo vani i cijeli svijet može vidjeti da je Zapad doslovno godinama planirao potpuno eliminirati Rusiju, svi možemo otkriti da je situaciju s Ukrajinom namjerno izmislio Zapad, kako bi pružio potreban zamah za početak njihovih podlih planova!
S objavljivanjem ove karte,mnogim se promatračima čini da je rat neriješen zaključak.
Ono što mnogi ljudi, uključujući i mene,stvarno žele znati je: čija je ovo bila ideja? Tko je odlučio da se to mora učiniti?
Zato što se toj osobi, ili tim ljudima treba izravno obratiti da pojasne ovo.
Ovaj plan je samoubilački.
 
Tko god je to smislio i tko to promovira, jasna je i prisutna opasnost za živote milijuna ljudi!
Ljudi imaju pravo na samoobranu od ovog monstruoznog i smrtonosnog plana. Samoobranu bi možda trebalo primijeniti na ljude koji je promiču i ljude koji su je osmislili.
 
 
 
 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp