Crvena ili plava pilula – odlučite sami koju ćete uzeti (6. dio)

Crvena ili plava pilula – odlučite sami koju ćete uzeti (6. dio)

Objavljujemo vrlo interesantan dokument koji je vrijedno osobno istražiti. Radi se o konkretnim iznosima koje je američka vlada kroz program USAID-a poklanjala hrvatskim vladama kako bi sproveli njihovu ‘demokraciju’, iz perioda 2002 – 2010. godine Link vam se otvara na 2002. godinu gdje možete vidjeti točno u koju su svrhu kojim istočnoeuropskim državama koliko milijuna dolara te godine poklonili te također i predviđeni budžet za 2003. godinu.
Svaka čast Amerikancima, teško je ove milijune odbiti pa ukoliko netko pita kako to Amerika kontrolira veći dio svijeta, evo konkretnog odgovora.  A sve u ime ‘demokracije’ i dobrobit naroda u tim zemljama!
 
 
Evo, da vam malo pomognemo, a vi sami provjerite, od 2002 – 2010. godine, u ukupno 8 godina, po ovom dokumentu, Hrvatska Vlada je sveukupno od Amerike primila $ 173,640,000 na ime pomoći, jedan dio USAID a jedan dio USG (US Government – Američke vlade). Od toga, isključivo u svrhu ‘demokratizacije’ hrvatskog društva, amerikanci su odvojili pozamašnih $ 48,270,000. 
 
Ukoliko želite vidjeti informacije za godine od 2003 – 2010. onda iznad glavnog naslova “VI. Appendix: FY 2002 Cumulative Financial Charts” kliknite na ovaj link  “U.S. Government Assistance to Eastern Europe under the Support for East European Democracy Act
 
Nakon što vam se s lijeve strane pojavi niz godina, kliknite na tu godinu i potražite Hrvatsku, svakakvih jako interesantnih informacija ćete pronaći. Od 2008. godine Hrvatska se više ne pojavljuje u nizu država, morate skrolati do FY 2008. ‘Budget, Obligation, Expenditure Charts’, te ćete tu ponovno naći dodjeljene iznose, više ne od USAID-a nego samo od USG (US Government). Isto trebate napraviti i za 2009. godinu. Za 2010. godinu nema informacija. U prethodnom dokumentu kojeg smo objavili, dokument iz 1990. godine, jasno se vidi da su i prije redovito dobivali poprilične milijune od američke vlade, u to vrijeme pod SEED operacijom uvođenja ‘demokracije’ u istočnoeuropske zemlje. 
 
Prijevod tablice za isplate u 2002. godini te predviđeni budžet USAID-a I USG-a za 2003. godinu za one koji ne govore engleski mogu vidjeti u koje je svrhe američka vlada darivala milijune dolara našim samoprozvanim vladarima.
 
 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp