Johnny Depp oštro osudio lažljive mainstream medije

Johnny Depp oštro osudio lažljive mainstream medije

Mainstream mediji bave se “fantastično, užasno napisanom fikcijom”, prema Johnnyju Deppu koji je zapalio lažljive mainstream medije tijekom intervjua na filmskom festivalu u Cannesu u Francuskoj.

Govoreći tijekom konferencije za novinare za svoj novi film Jeanne du Barry, u kojem glumi kralja Luja XV., Johnnyju Deppu postavljena su pitanja o brojnim temama, uključujući njegov odnos s mainstream medijima.

Depp se nije suzdržao optuživši medije da se bave obmanama i lažima. “Većina onoga što čitate fantastična je, užasno napisana fikcija”, rekao je. “Mislim, dosadno je, zar ne? Nije li vam dosad već dosta toga? To je čudno.”

Prošle je godine porota odlučila u korist Johnnyja Deppa u njegovoj tužbi za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard, potvrđujući njegovu tvrdnju da je Heard lagala kada je u autorskom tekstu napisala da ju je zlostavljao i prije i tijekom njihova braka.

Prije presude, Hollywood i veliki dio medija bili su protiv Deppa isključivo na temelju Heardovih optužbi. Depp je navodno izgubio ulogu u filmovima Fantastične zvijeri zbog Heardovih tvrdnji, ali ne i svoje plaće od 16 milijuna dolara.

Depp je u srijedu rekao da više ne razmišlja toliko o Hollywoodu.

“Ne osjećam da me Hollywood bojkotira jer ne razmišljam o Hollywoodu”, rekao je u Cannesu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp