Bombastično istraživanje pokazalo: Pneumonija dobivena respiratorom ubila je milijune ljudi

Bombastično istraživanje pokazalo: Pneumonija dobivena respiratorom ubila je milijune ljudi

Nova studija istraživača sa Sveučilišta Northwestern u Illinoisu potvrdila je da su milijuni smrti u ranim danima pandemije uzrokovali respiratori, koji su pacijentima uzrokovali upalu pluća stečenu respiratorom. Sam virus je bio bezopasan.

SARS-CoV-2 bio je bezopasna blaga bolest, koja je pogađala većinu ljudi s malo više od simptoma prehlade ili blagih simptoma sličnih gripi. Međutim, glavnim medijima i Big Pharmi rečeno je i potaknuto da se prikaže kao da je Covid-19 izuzetno smrtonosan, što je rezultiralo ubijanjem milijuna uplašenih i ranjivih građana modalitetima “liječenja” koji su im ponuđeni.

Jedan od smrtonosnih tretmana bili su respiratori, koji su uzrokovali da pacijenti koji bi inače preživjeli razviju ozbiljan slučaj upale pluća stečene respiratorom. Prema znanstvenicima Northwestern, to je razlog zašto su umrli milijuni – ne zbog samog blagog virusa.

“Covid sam po sebi ima ‘relativno nisku stopu smrtnosti’ u usporedbi s drugim respiratornim bolestima, otkrili su istraživači nakon pregleda oko 600 pacijenata s teškom upalom pluća”, izvijestio je novinar Alex Berenson na svom Substacku. “Pa ipak, pacijenti s Covidom ostali su intubirani dulje od drugih pacijenata i češće su razvijali sekundarne bakterijske infekcije.”

“Te dodatne infekcije uzrokovale su mnoge smrti kod pacijenata s Covidom, napisali su istraživači. Možda je više pacijenata umrlo od bakterijskih infekcija nego od samog Covida.”

Naturalnews.com izvještava: Ovo otkriće je stvarno loša vijest za korporativne medije i medicinu establišmenta, koji su agresivno gurali da se svim primljenim pacijentima s covidom nabije respirator preko otvora za disanje. Ti isti entiteti zatim su pokušali okriviti predsjednika Donalda Trumpa da nije učinio dovoljno da “spasi živote” nametanjem još više medicinske tiranije.

Na početku prijevare, kada je Trump otvoreno izjavio da ne vjeruje da medicinskom establišmentu treba toliko respiratora, a kamoli još više respiratora nakon što je njihova prekomjerna uporaba izazvala nestašicu, moćnici su ga osudili zbog širenja “dezinformacija”.

“Liječnici često preventivno stavljaju pacijente na respiratore”,  izvijestio je The Wall Street Journal u prosincu 2020., napominjući da je izgovor medicinskog establišmenta za prekomjernu upotrebu respiratora taj da bi to pomoglo u zaštiti bolničkog osoblja od “zaraze covidom” od pacijenata koji izdišu “virusne čestice” covida.”

Tada je već odavno utvrđeno da je stavljanje pacijenata na mehaničko intubiranje, osobito na dulje vrijeme, doista opasno jer su traheostomske cijevi “autoput do bakterijskih infekcija pluća”, citiramo Berensona, koji upozorava da je upala pluća stečena respiratorom. vrlo teško liječiti, čak i snažnim antibioticima.

“Važnost VAP-a [pneumonije stečene intubacijom] kao pokretača smrtnosti kod pacijenata s COVID-19 je podcijenjena”, napisali su istraživači koji stoje iza nove studije, koja je objavljena u Journal of Clinical Investigation.

Istina o respiratorima na kraju je izašla na vidjelo, što je rezultiralo time da su ih mnoge bolnice jednostavno potpuno napustile. To je rezultiralo razdavanjem kamiona potpuno novih respiratora – iako ih nitko nije želio, pa je većina završila na odlagalištima.

“Do tada je, međutim”, primjećuje Berenson, “bilo prekasno za pacijente s Covidom primljene – i respirirane – 2020. godine.

“Nevjerojatna je brzina kojom je – nekoć cijenjena – medicinska profesija bez napora demontirana”, napisao je jedan od Berensonovih čitatelja o tome što je covid učinio – ili možda jednostavno iznio na vidjelo – u vezi s duboko ukorijenjenom korupcijom unutar medicinskog establišmenta.

“Charlie Munger, desna ruka Warrena Buffeta, jednom je rekao: ‘Pokaži mi poticaj i ja ću ti pokazati ishod’,” – i, čovječe, je li to točno što se tiče onoga što se dogodilo tijekom covida, što je rezultiralo milijunima bespotrebnih smrtnih slučajeva.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp