Robbie Williams poručio: ‘Živimo u svijetu post-istine’

Robbie Williams poručio: ‘Živimo u svijetu post-istine’

Osjećaj da su nam kultura i civilizacija na rubu izumiranja očito se provlači i među slavnima. Video britanskog pjevača Robbieja Williamsa trenutno se vrti po društvenim mrežama: On kaže da živimo u svijetu post-istine u kojem se ne može vjerovati ni medijima, ni farmaceutskoj industriji, ni političarima. Nikada nismo bili bliže padu nego sada. Promjena mišljenja? Williams je javno cijepljen 2021. godine.

Snimka o kojoj je riječ potječe iz epizode emisije “ Weaponized ” redatelja Jeremyja Corbella i istraživačkog novinara Georgea Knappa, koja pokriva teme poput NLO-a i zataškavanja i zavjera. Williams u izvatku navodi:

Živimo u svijetu post-istine u kojem ne možete vjerovati medijima, u kojem ne možete vjerovati Big Pharmi, u kojem ne možete vjerovati političarima, u kojem ne možete vjerovati što jedete i ako je ikada postojalo vrijeme u našem postojanju da je cijelo ovo carstvo moglo pasti, to je sada.


Dalje kaže da više ničemu i nikome ne možete vjerovati. Zato on osobno misli isključivo na svoju obitelj.

Njegovo spominjanje Big Pharme prilično je značajno, jer su se u travnju 2021. on i njegova supruga Ayda Field cijepili protiv Covid-19 i to javno. Od tada su mnogi ljudi vjerojatno počeli preispitivati ​​što se događa oko njih i cijele te političke spletke.

„Iskreno govoreći, da ste me prije deset godina pitali tko će postati buntovnik, posljednje tri osobe koje bih odabrao bili bi Robbie Williams, Russell Brand i JK Rowling, ali sva trojica su dokazala da nisam bio u pravu i to na fantastičan način“. Napisao je Twitter korisnik Daniel Paul Wand.

Prema viđenim izjavama glazbenik kao da je progovorio iz srca mnogih kritičnih ljudi, jer činjenice i istina u današnjem svijetu doista ne igraju nikakvu ulogu. Emocije i rastuća degeneracija im prave put – do te mjere da se mnogim građanima čini sve vjerojatnijim da je naša civilizacija pred propašću. Nije uzalud pozivanje na biblijsku priču o Sodomi i Gomori dugo se gomilalo u kršćanskim krugovima. Drugi pak to uspoređuju s padom Rimskog Carstva.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp