Nestala bivša pjevačica E.T.-ja Katarina Rautek Omazić

Nestala bivša pjevačica E.T.-ja Katarina Rautek Omazić

Katarina Rautek Omazić, bivša pjevačica E.T.-ja, nestala je u Zagrebu u srijedu. Zbog zdravstvenih problema nalazila se u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh iz koje se, prema javno dostupnim podacima, u srijedu samovoljno udaljila nakon čega joj se gubi svaki trag. Njezina obitelj i policija intenzivno tragaju za njom.

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr”, piše policija.

Rautek Omažić je u E.T.-ju pjevala od 2005. do 2016. godine. Pjevačica je u posljednje vrijeme živjela povučeno, nije se pojavljivala u medijima niti u javnosti, a posljednji intervju tijekom dala je za vrijeme treće trudnoće.

Kao odgovorni građani osjećamo se obveznima objaviti ovu zabrinjavajuću informaciju o našoj dragoj sugrađanki kako bi što više ljudi saznalo za Katarinin nestanak i možebitno pomogli u njezinu pronalasku. Svaka informacija o njoj policiji će biti od koristi.

Iskreno se nadamo da je Katarina Rautek dobro i da će se ova priča sretno završiti. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp