Što se dogodilo popularnom YouTuber-u Kenny Veach-u: Otkrio je tajnu špilju blizini Area 51 i potom mu se gubi svaki trag

Što se dogodilo popularnom YouTuber-u Kenny Veach-u: Otkrio je tajnu špilju blizini Area 51 i potom mu se gubi svaki trag

Što se dogodilo Kennyju Veachu? YouTuber je nestao nakon što je javno podijelio otkriće tajne špilje u blizini Područja 51 u pustinji Nevada.

Američka YouTube zvijezda koja tvrdi da je pronašla skrivenu špilju u blizini poznatog Area 51 misteriozno je nestala. Britanski “ Daily Star ” izvještava o slučaju nestale osobe .

Nestao Kenny Veach – YouTuber je nestao bez traga od 2014

Kako se može pročitati u britanskim novinama, Kenny Veach (47) nestao je nakon što je svoje otkriće podijelio na YouTubeu, a zatim se vratio u blizini zabranjenog područja.

Mnogi su ljudi već dugo uvjereni da prisutnost američke vojske u bazi u Nevadi ima veze s vanzemaljcima.

YouTuber je otkrio tajnu špilju blizu Područja 51

YouTuber Kenny Veach podijelio je svoja otkrića na internetu još 2014. godine, pozivajući svoje sljedbenike da se vrate njegovim koracima u blizini Područja 51 dok on sam više istražuje.

Ali nakon njegovog trećeg posjeta pustinji Nevada, Kenny Veach je nestao bez traga i više nije čuo za njega.

“Što sam se više približavao ulazu u špilju, vibracija je bila jača

O otkriću tajne špilje, Veach je tada izvijestio: “Ulaz u špilju bio je oblikovan kao savršeno veliko slovo M. Uvijek uđem u svaku špilju koju nađem, ali čim sam počeo ulaziti u ovu špilju, cijelo moje tijelo počeo se smrzavati vibrirati. Što sam se više približavao ulazu u špilju, to je vibracija postajala jača. Odjednom sam se jako uplašio i pobjegao.”

YouTuber Kenny Veach pronašao telefon misteriozne nestale osobe

Nakon ponovnog povratka u špilju 10. studenog 2014. Veach je nestao bez traga i od tada mu se gubi svaki trag. Drugi korisnici YouTubea prethodno su upozorili 47-godišnjaka da se ne vraća tamo.

“Ne! Ne vraćaj se tamo. Ako pronađete ulaz u špilju, ne ulazite, nećete izaći.” Youtuberov telefon kasnije je pronađen blizu ulaza u napušteno rudarsko okno.

Djevojka ima teoriju o samoubojstvu! YouTuber si je oduzeo život?
Prijatelj YouTubera vjeruje da si je on oduzeo život “nakon što se godinama borio s depresijom”. Ona misli da je ostavio telefon kako mu se ne bi moglo ući u trag.

“Također nije ponio svoju video kameru sa sobom na ovo samostalno planinarenje. Ostala je kod kuće. Tako da nije imao namjeru ništa snimati”, rekao je Veachov prijatelj.

Što se točno s njime dogodilo, ne zna se ili s ejednostavno ne smije javno otkriti. U svakom slučaju nadajmo se da će istina u vezi njegova nestanka prije ili kasnije isplivati na vidjelo.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp