Obamin brat poručio da je ‘Barack prodao svoju dušu Sotoni kako bi se pridružio Iluminatima’

Obamin brat poručio da je ‘Barack prodao svoju dušu Sotoni kako bi se pridružio Iluminatima’

Brat Baracka Obame upozorio je da je bivši predsjednik ‘doslovno prodao svoju dušu Sotoni’ kako bi se pridružio Iluminatima i došao do bogatstva i moći.

Nakon niza objava u kojima je kritizirao svog polubrata, Trumpov pristaša iz Kenije otkrio je da Barack Obama nije ono za što se predstavlja:

Ja i Fake a** a snake [predsjednik Barack Obama] kad je bio nitko”, zajedno s njihovom starom fotografijom u kenijskoj nošnji. Sljedeći dan je komentirao: “Prije nego što je postao SNOB.”

Jedna je osoba zaključila da su napetosti bile potaknute tekućim problemima ljubomore i da je brat bivšeg predsjednika jednostavno bio razočaran jer se osjećao kao crna ovca u obitelji.

Prema prilogu GQ-a iz 2013. o Maliku, njih dvoje imaju zajedničkog oca, Baracka H. Obamu starijeg i nekoć su bili vrlo bliski.

Tri godine kasnije nešto se navodno promijenilo u obiteljskoj dinamici. Barack je obnašao dužnost predsjednika Sjedinjenih Država od siječnja 2009., kada je inauguriran, do siječnja 2017., kada je dužnost preuzeo bivši predsjednik Donald Trump.

Malik je 2016. rekao Seanu Hannityju za Fox News da je imao zdrav odnos sa svojim mlađim bratom sve dok nije izabran za predsjednika.

Naveo je komunikacijske poteškoće i nemogućnost razgovora s njim kao faktore koji pridonose rastućim napetostima. Malik je ipak priznao da ga pozivaju u Bijelu kuću barem jednom godišnje.

“Prije nego što se kandidirao, bio je svačiji prijatelj. Mislim da ga je ta funkcija promijenila”, rekao je Malik, ustvrdivši da je Barack upao “u matrix”.

Potom je izrazio veliko razočarenje “nedostatkom poniznosti” bivšeg predsjednika.

Malik je također izjavio da podržava Trumpa u istom intervjuu. 45. predsjednik  se u to vrijeme natjecao protiv bivše državne tajnice Hillary Clinton.

U međuvremenu u obrisanoj objavi, Malik je također izjavio da mu je brat homoseksualac.

“Ovaj čovjek je definitivno gay”, rekao je u srpnju ove godine.

Osim toga, više se tužitelja oglasilo u proteklih nekoliko godina i pridružilo se optužbama, tvrdeći da su osobno imali homoseksualne odnose s bivšim predsjednikom u kupalištima, klubovima, barovima, pa čak i na političkim događanjima.

“Ono što sam vidio bila je osoba koja želi da ga ljudi obožavaju,” rekao je Malik Obama za New York Post 2020. “Njega treba obožavati, a ja to ne radim. Ja sam njegov stariji brat, pa to ne radim.”

Joan Rivers, komičarka poznata po tome što se ne cenzurira i koja je tijekom svog života i karijere uvijek bila zagovornica LGBTQ zajednice, također je komentirala Obaminu “gej” teoriju 2014. godine.

CNN je brzo objavio članak u kojem se spominje njezina izjava i kategorizira je kao pokušaj komedije.

Rivers je preminuo 4. rujna 2014. od “anoksične encefalopatije uslijed hipoksičnog zastoja.”

Dragi naši prijatelji,

Bili bismo vam neizmjerno zahvalni da vašim skromnim donacijama podržite naš rad kao alternativnog i potpuno neovisnog medija iza kojega ne stoje nikakve organizacije, već samo čisti entuzijazam. Svaka vaša donacija je više nego dobrodošla. Hvala vam od srca što ste uz nas. Vaša podrška nam puno znači. I mi smo svim srcem uz vas. 


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp