Antarktičke tajne: Izgubljene civilizacije, piramide, skrivene baze i NLO-i

Antarktičke tajne: Izgubljene civilizacije, piramide, skrivene baze i NLO-i

Uglavnom nismo svjesni što bi moglo postojati ispod debelog sloja antarktičkog leda. Nakon prolaska milijuna godina, tvrdo smrznuta školjka koja štiti tajne antarktičkog kontinenta uspjela je sakriti od prolaska mnogo naprednijih civilizacija nego što nam povijest govori, tajne baze i moguće čak i dokaze o kontaktu s bićima iz Drugih svjetova.

Od ogromnih piramida skrivenih ispod leda, koje se smatraju dokazima drevnih civilizacija koje su nastanjivale sada zaleđeni kontinent, do drevnih karata koje prikazuju Antarktiku bez leda, do tajnih baza i NLO-a, Antarktika je obavijena velom tajne.

Ideja da Antarktika nije samo smrznuta pustoš desetljećima je fascinirala istraživače, autore i teoretičare zavjere. Zašto je zaleđeni kontinent predmet bezbrojnih, a ponekad i suludih teorija?

Neki kažu da je to zato što je “odsječeno” od ostatka svijeta i da je pristup Antarktiku gotovo nemoguć. Antarktika je jedno od najvećih neistraženih područja na planeti i, osim što je okovana ledom, okružena je bezbrojnim misterijama.

Što se događa sa zaleđenim kontinentom?


Tajne Antarktike

Ako pitate znanstvenike, oni će vjerojatno odgovoriti da je zamrznuti kontinent “vremenska kapsula” koja sadrži davno izgubljene informacije o životu na Zemlji – u vrijeme kada ljudi još nisu postojali – pa čak i davno izgubljene tajne. davno nad našim Sunčevim sustavom.

Međutim, ako pitamo druge, odgovori nadilaze znanstvenu fantastiku. Od piramida na zaleđenom kontinentu do vanzemaljskih baza, NLO-a i izgubljenih civilizacija, čini se da Antarktik ima sve.

Piramide na Antarktiku

Možda jedna od najzanimljivijih tema kada se govori o Antarktici i njezinim misterijama su navodne piramide koje se tamo nalaze, prekrivene debelim slojevima leda.

¿Pirámide en la Antártida?
Prema mnogim autorima, na Antarktici postoje tajne koje se skrivaju od javnosti.

U posljednje dvije godine pojavile su se brojne slike koje pokazuju nešto što izgleda kao supermasivne strukture na Antarktici.

Neki od tih “smrznutih spomenika” čak su uspoređivani s veličanstvenim drevnim građevinama poput piramida u Gizi. Ali… mogu li zaista postojati piramide na Antarktici? Pa, znanost kaže ne, ali postoji nekoliko razloga zašto bi mnogi autori i lovci na NLO rekli DA.

Vjerojatno jedna od najmisterioznijih stvari o Antarktiku je drevna karta koja ilustrira kontinent koji je sada prekriven ledom i bez leda.

Karta Piri Reisa jedna je od najkontroverznijih karata ikada otkrivenih na Zemlji, a prema nekim tumačenjima predstavlja Antarktiku – peti najveći kontinent na Zemlji – bez leda. Karta koju je sastavio turski admiral Piri Reis, kombinacija je mnogo starijih karata – nekih 20 starih karata – koje su u međuvremenu izgubljene.

Karta Piri Reisa
Dakle, tko je uspio mapirati misteriozni sadržaj u vrijeme kada je bio bez leda? Prije milijune godina?

Mnogi bi rekli da; možda su ga mapirali graditelji piramida na Antarktiku.

Internetom je kružilo nekoliko slika koje navodno dokazuju postojanje piramidalnih struktura zakopanih ispod Antarktika.

Slike su navodno dobivene kroz Integrated Ocean Drilling Program, međunarodnog projekta podvodnog istraživanja. Iako mnogi tvrde da su ove strukture dokaz izgubljene civilizacije koja je nastanjivala Antarktiku u dalekoj prošlosti, znanstvenici su i dalje skeptični, govoreći da su to samo planine čudnog oblika, a ne dokaz drevnih civilizacija. Istina je da su ekspedicije na Antarktiku gotovo nemoguće, iznimno skupe i vrlo opasne.

Bez odgovarajuće opreme, čovjek ne bi dugo izdržao na ovom zaleđenom kontinentu. U redu, piramide nisu jedina stvar na Antarktici, i očito postoji više struktura.

Ostaci antičkih gradova?

Bacimo li pogled prema istoku Antarktike, pronaći ćemo čudnu strukturu ovalnog oblika koja strši iz tla.

S promjerom od oko 121 metar, struktura čudnog oblika nazvana je “ledenim” dokazom da na Antarktici postoje zakopane strukture.

Tijekom godina satelitske snimke Antarktike otkrile su značajan broj čudnih “struktura” ispod leda. Neki autori i lovci na NLO-e vjeruju da su ove čudno oblikovane formacije samo neki od mnogih dokaza koji upućuju na činjenicu da je Antarktik nekada bio dom drevne napredne civilizacije.

Pareidolija ili ne? Ovisi o tebi.

Drevni gradovi na Antarktici?
Vanzemaljske baze i NLO-i

Ali ako niste baš uvjereni da na Antarktici postoje piramide i drevni gradovi skriveni pod debelim naslagama leda, možete se prikloniti navodnom postojanju vanzemaljskih baza i NLO-a na Antarktici.

Lovci na NLO vjeruju da su pomoću satelitskih slika pronašli bezbroj čudnih stvari. Mnogi lovci na NLO poput SecureTeam10 vjeruju da su otkrili vanzemaljske baze, pa čak i objekte u obliku diska na Antarktici.

Ogromne “vanzemaljske” strukture skrivene ispod leda

Na Antarktici je više nego što smo očekivali.

Prema NLO Huntersu, Antarktika nije samo dom piramida, čudno oblikovanih struktura i objekata u obliku diska, već postoji i anomalija od 241 km skrivena duboko unutar kontinenta.

Smještena u području zvanom Wilkesova zemlja na Antarktici, vjeruje se da čudna anomalija pokriva područje promjera oko 250 kilometara, dosežući dubinu od oko 800 metara ispod površine.

Ali ako se ne slažete s piramidama, izvanzemaljcima i Jetijima, Antarktika očito ima više za ponuditi.

Teoretičari kažu da se na Antarktici krije drevni izvanzemaljski grad
Nacističke tajne baze

Nije tajna da su nacisti bili iznimno zainteresirani za dolaske do tajnih znanja, tehnologije i oružja koji su im mogli dati prednost u ratu.

Diljem svijeta nacisti su gradili tajne bunkere i baze, a neki su uvjereni da su ogromnu bazu napravili na Antarktici.

Tijekom Drugog svjetskog rata, nacisti su proveli mnogo čudnih eksperimenata s tehnologijama koje svijet nikada prije nije vidio.

U potrazi za novim oružjem, mitskim artefaktima, pa čak i nadzemaljskom tehnologijom, nacisti su navodno stigli do Antarktike, gdje su izgradili tajnu bazu nazvanu “Baza 211”, kako bih mogao dodati originalno.

Nova Švapska, također poznata kao Neuschwabenland, smještena između 20°E i 10°W u Zemlji kraljice Maud, navodno je mjesto gdje je nacistički tim za istraživanje Antarktika naišao na područja umjerene slatke vode, područja bez leda i vegetacije.

Pažnja:
Epoha se svakodnevno nalazi na meti sveprisutnih cenzora koji svim sredstvima rade na našem gašenju kao alternativnog medija koji djeluje potpuno neovisno i nije ni pod čijom kontrolom. Ukoliko vam se sviđa naš rad možete nas podržati skromnom donacijom, jer svaki vaš cent presudan je u našem opstanku.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp