Pentagon pokrenuo web stranicu posvećenu susretima izvanzemaljaca

Pentagon pokrenuo web stranicu posvećenu susretima izvanzemaljaca

Pentagon je u četvrtak pokrenuo web stranicu za pružanje službenih deklasificiranih informacija o NLO-ima, uključujući slike i video zapise viđenja, kako bi javnost imala pristup.

Službena stranica omogućit će javnosti interakciju s All Domain Anomaly Resolution Office (AARO), relativno novim uredom Pentagona zaduženim za pregled i analizu NLO-a.

Također će omogućiti neograničeni mehanizam za prijavu NLO-a.Stranicu možete pronaći ovdje.

Pentagonovo vlastito priopćenje za tisak u kojem se najavljuje ovaj potez navodi da drugi sadržaj uključuje “trendove izvješćivanja i odjeljak s često postavljanim pitanjima, kao i poveznice na službena izvješća, transkripte, priopćenja za tisak i druge izvore koji bi javnosti mogli biti korisni, kao što su važeći statuti i zrakoplovi , lokacije za praćenje balona i satelita.”

Kao što je izvijestio Ground Zero, Bijela kuća je 2021. rekla da postojanje NLO-a shvaća “vrlo ozbiljno” – samo nekoliko dana nakon što je predsjednik Joe Biden izbjegao pitanje na konferenciji za novinare.

“Vrlo ozbiljno shvaćamo izvješća o upadima u naš zračni prostor bilo kojeg zrakoplova, identificiranog ili neidentificiranog, i istražujemo svaki od njih”, rekla je glasnogovornica Bijele kuće Jen Psaki.

Američka vlada, koja sada NLO-e naziva neidentificiranim zračnim fenomenom (UAP), posljednjih je godina, kao i Kongres, ozbiljnije shvatila prisutnost neidentificiranih letećih objekata.

U priopćenju za tisak od četvrtka, Pentagon je istaknuo da je “predan transparentnosti s američkim narodom o radu AARO-a” na UAP-ovima.

“Ova će web stranica služiti kao mjesto na jednom mjestu za sve javno dostupne informacije vezane uz AARO i UAP”, navodi se u priopćenju, “a AARO će redovito ažurirati web stranicu svojim najnovijim aktivnostima i nalazima kako nove informacije budu odobrene za javno objavljivanje. “izdavanje.”

Nova internetska mogućnost dolazi nakon što su SAD optužene za prikrivanje dugogodišnjeg programa koji vraća i preokreće neidentificirane leteće objekte tijekom svjedočenja u Kongresu bivšeg obavještajnog časnika zračnih snaga.

Umirovljeni bojnik David Grush rekao je pododboru za nadzor Predstavničkog doma u srpnju da ga je 2019. šef vladine radne skupine UAP-a zamolio da identificira sve visoko povjerljive programe povezane s misijom radne skupine.

AP je u to vrijeme izvijestio da je Grusch bio detaljan u Nacionalnom uredu za izviđanje, agenciji koja upravlja američkim špijunskim satelitima.

“Tijekom mojih službenih dužnosti obaviješten sam o desetljećima dugom otkriću i obrnutom inženjeringu UAP-a, kojemu mi je bio zabranjen pristup”, rekao je.

Na pitanje ima li američka vlada informacije o izvanzemaljskom životu, Grusch je rekao da su SAD vjerojatno bile svjesne “neljudskih” aktivnosti još od 1930-ih.

Pentagon je odbacio Gruschove tvrdnje o zataškavanju.

Pažnja:
Epoha se svakodnevno nalazi na meti sveprisutnih cenzora koji svim sredstvima rade na našem gašenju kao alternativnog medija koji djeluje potpuno neovisno i nije ni pod čijom kontrolom. Ukoliko vam se sviđa naš rad možete nas podržati skromnom donacijom, jer svaki vaš cent presudan je u našem opstanku.


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp