Dr. Peter McCullough – Ne vjerujem da će Amerikanci ove jeseni biti poslušni

Dr. Peter McCullough – Ne vjerujem da će Amerikanci ove jeseni biti poslušni

Dan Ball je u razgovoru s istaknutim doktorom Peterom McCulloughom pokušao saznati njegove stavove u vezi nadolazeće jeseni za koju se najavljuju nove restrikcije i nova narušavanja građanskih sloboda.

Podsjetimo, od početka pandemije doktor Peter McCullough bio je na strani naroda i pokazao se nepotkupljivim, kao i brojni njegovi kolege iz struke koji su propitivali farmaceutsku industriju umjesto da joj slijepo vjeruju. Dan Ball upitao ga je što on misli o nadolazećoj jeseni, s obzirom na to da se javnost već sada zastrašuje novim zatvaranjima i restriktivnim mjerama koje će uslijediti zbog novih sojeva virusa novih imena. A po doktoru Peteru su kao stručnjaku nova cjepiva potpuno promašila svoj cilj.

A, evo što je još rekao doktor Peter McCullough. „Amerikanci su“, kako je rekao doktor McCullough, „inače skloni koristiti ono što doista i funkcionira, a to su, primjerice, nazalni sprejevi na bazi srebra i razne tekućine za ispiranje usne šupljine i grla. Sve su to stvari koje se mogu kupiti bez recepta. Tu su cink, vitamin C, vitamin D, kurkumin i tako dalje. To je uostalom i dio McCullough protokola.“

Budimo ovaj put pametniji i ne nasjedajmo na nova zastrašivanja, ne obazirimo se na nove manipulativne trikove i nove restrikcije ako do toga dođe. Imamo pravo biti neposlušni ako nam se naredbe sustava ne sviđaju. Nismo robovi. Ne želimo živjeti u zatvorima, već kao slobodni ljudi.

Izvor: Real America, Dan Ball

Dragi naši prijatelji,

Bili bismo vam neizmjerno zahvalni da vašim skromnim donacijama podržite naš rad kao alternativnog i potpuno neovisnog medija iza kojega ne stoje nikakve organizacije, već samo čisti entuzijazam. Svaka vaša donacija je više nego dobrodošla. Hvala vam od srca što ste uz nas. Vaša podrška nam puno znači. I mi smo svim srcem uz vas. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp