Robert Kennedy Jr. Poručio da će prekinuti dominaciju Svjetskog ekonomskog foruma i farmaceutske mafije

Robert Kennedy Jr. Poručio da će prekinuti dominaciju Svjetskog ekonomskog foruma i farmaceutske mafije

Demokratski predsjednički kandidat Robert F. Kennedy Jr. obećao je okončati plan depopulacije “Net Zero” Svjetskog ekonomskog foruma.

Tijekom skupa u gradskoj vijećnici u New Yorku, Kennedy je obećao da će, ako postane predsjednik, okončati Bidenovu zelenu agendu i prekinuti veze s globalističkim organizacijama poput WEF-a koje su vraški usmjerene na uništavanje zemlje.

Kennedy se također namjerio na farmaceutsku mafiju i obećao okončati njihovu dominaciju.

“Borim se protiv cjelokupne infrastrukture, uključujući obavještajne agencije, uključujući veliku poljoprivredu, uključujući velike farmaceutske tvrtke, i medije koji su ili povezani s DNC-om ili uvelike ovise o reklamama lijekova”, izjavio je.

“I znaju da prvi dan potpisujem izvršnu uredbu o zabrani reklamiranja lijekova”, najavio je uz ovacije publike.

– Nikad me neće podržati.

Uvijek će biti protiv mene jer ću ih koštati novca.

Kennedy je također obećao vratiti američki zlatni standard, nastavljajući posao koji je započeo njegov ujak, predsjednik John F. Kennedy.

“Moj ujak… je prepoznao da je fiat valuta valuta rata…”

“Izdat ću niz novčanica koje su ukorijenjene u osnovnoj valuti, uključujući bitcoin, srebro, zlato, platinu i druge osnovne valute, barem djelomično, tako da će Amerikanci imati mogućnost kupnje trezorskih zapisa i ostvarivanja imovine koja je ukorijenjeni u osnovnoj valuti, tako da su bolja zaštita od inflacije i koji će unijeti disciplinu na tržište.”

Pažnja:
Epoha se svakodnevno nalazi na meti sveprisutnih cenzora koji svim sredstvima rade na našem gašenju kao alternativnog medija koji djeluje potpuno neovisno i nije ni pod čijom kontrolom. Ukoliko vam se sviđa naš rad možete nas podržati skromnom donacijom, jer svaki vaš cent presudan je u našem opstanku.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp