Covid teror u Rusiji se nastavlja: Službena ruska tijela i mediji šire COVID histeriju i pišu o porastu broja oboljelih u Rusiji

Covid teror u Rusiji se nastavlja: Službena ruska tijela i mediji šire COVID histeriju i pišu o porastu broja oboljelih u Rusiji

Bori li se Rusija doista protiv globalizma ili protiv nečeg sasvim drugog, pitanje je koje se nameće svaki put kad vidimo da Moskva ili nastoji ostvariti ciljeve slične onima iz Davosa ili, što je još važnije, nastavlja provoditi planove koje je započela zajedno sa svojim vlastitim. izbijanje rata u Ukrajini.

Mnogi bi pomislili da će s obzirom na situaciju na globalnoj razini i odgovor Rusije na rat financiran od strane Zapada, sankcije i propaganda odbiti COVID agendu, no čini se da to nije tako, jer službeni ruski mediji i dalje prate COVID narativ, prenoseći tako naslove o porastu broja zaraženih koronavirusom u Rusiji.

Kako je izvijestila tiskovna služba TASS-aRospotrebnadzor je napomenuo da je omikron varijanta novog korona virusa i dalje široko rasprostranjena u Rusiji.

U sklopu molekularno-genetičkog praćenja uzročnika infekcije virusom korona, više od 271.000 sekvenci genoma dobivenih kao rezultat sekvenciranja cijelog genoma i fragmenata kumulativno je učitano u bazu podataka VGARus od 4. rujna 2023., dodao je Rospotrebnadzor.

Da ne bude zabune, neka ruska institucionalna tijela do sada su više puta rekla da je COVID samo jedan od genetski modificiranih virusa, tj. oružja, ali čemu onda slijediti narativ u broju navodno oboljelih? Bit će jasnije za koji tjedan kada vidimo kako Moskva pristupa novom cijepljenju koje Zapad planira provesti na svojoj hemisferi i hoće li slijediti taj “trend”.


Pažnja:
Epoha se svakodnevno nalazi na meti sveprisutnih cenzora koji svim sredstvima rade na našem gašenju kao alternativnog medija koji djeluje potpuno neovisno i nije ni pod čijom kontrolom. Ukoliko vam se sviđa naš rad možete nas podržati skromnom donacijom, jer svaki vaš cent presudan je u našem opstanku.


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp