Leševi izvanzemaljaca izloženi u meksičkom Kongresu, za koje se vjeruje da su stari 1000 godina

Leševi izvanzemaljaca izloženi u meksičkom Kongresu, za koje se vjeruje da su stari 1000 godina

Jaime Maussan, meksički novinar i ufolog, dobio je dozvolu da predstavi dva leša pronađena u Cuscu – Peru.

UFO fanovi napokon su došli na svoje, jer se u Mexico Cityju odvijao jedinstven događaj. U Kongresu zemlje, ni manje ni više. Službeni događaj na kojem su otkrivena dva navodna leša vanzemaljaca održan je u glavnom gradu Meksika, a predvodio ga je novinar i ufolog Jaime Maussan.

Dva mala “neljudska” leša bila su izložena u kutijama s prozorima kako bi ih svi mogli vidjeti. Vjeruje se da je mali mumificirani primjerak, izvađen iz Cusca u Peruu, star tisuću godina. Znanstvenici su bili sudomaćini događaja. Ryan Graves,, izvršni direktor Amerikanaca za siguran zrakoplov i bivši pilot američke mornarice, također je bio prisutan.

Vanzemaljci vraćeni iz Perua fosilizirani su u rudnicima dijatomeje

Maussan se pod prisegom obratio članovima meksičke vlade i američkim dužnosnicima iznoseći svoja otkrića. Uzorak NLO-a , uvjeravao je, nedavno je proučavan na Autonomnom nacionalnom sveučilištu Meksika (UNAM), gdje su znanstvenici uspjeli izvući DNK dokaz koristeći radiokarbonsko datiranje.

“Ovi primjerci nisu dio naše zemaljske evolucije… Ovo nisu bića koja su pronađena nakon olupine NLO-a. Pronađena su u rudnicima diatomeja (algi), a kasnije su fosilizirana”, rekao je Maussan prisutnima pod prisegom.

Pažnja:
Epoha se svakodnevno nalazi na meti sveprisutnih cenzora koji svim sredstvima rade na našem gašenju kao alternativnog medija koji djeluje potpuno neovisno i nije ni pod čijom kontrolom. Ukoliko vam se sviđa naš rad možete nas podržati skromnom donacijom, jer svaki vaš cent presudan je u našem opstanku. 


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp