Ines Knežević – Parazitsko Roblje

Ines Knežević – Parazitsko Roblje

Neki se pitaju zašto Vlada sada snižava cijene za neku hranu. Pa zato da nahrane parazite i da zadovoljni paraziti nastave šutjeti. Sretan rob ili moderni parazit ne haje za ubijanje zdravih i nevinih svinja i satiranje njihovog genetskog koda na ovim prostorima. Sretan parazit ne haje za provlačenje pedofilije pod normalno i ne samo da ne haje nego i dobrovoljno šalje svoju djecu u ralje perverznih kriminalaca.

Sterilizacija je human čin kod takvih roditelja jer tako dijete dobiva šansu ne roditi se u ovom današnjem paklu. Sretan parazit je zadovoljan uz jutarnji espresso i pornografske novine. Sretan parazit radi za bezvezne tričarije i umišljeni status. Sretni paraziti desetljećima biraju vladu koja im odgovara i kojoj karakterno sliče. Sretni paraziti zaslužuju sve što im sprema NWO jer to je samo vraćanje milo za drago. Vrijeme naplate je došlo i čišćenje etera od nagomilanog zla.

Ako ste čista duša koja ne podupire ništa od gore navedenog odvojite se na vrijeme od ovih hodajućih tumora i svojim djelovanjem odbijte biti dio ovog zla. Nema više vremena za šutnju, jer šutnja i pasivnost će vas baciti u ponor.

– Ne jedite sotonsku hranu od šećera i samljevenih otpadaka.

– Ne šaljite djecu u ustanove gdje im pričaju perverzije i gadosti i gdje im lome čistu dušu.

– Ne podupirite mržnju i ratove.

– Ne slijedite i ne idolizirajte pale ljude.

– Radite na sebi da postanete bolji ljudi.

– Ne padajte na ucjene svjetovnih vladara, jer bez svega se zemaljskog može i samo se bez Boga ne može.

Priložena slika pokazuje kakvo je gradivo došlo u škole.

 

May be an image of text

 

Ako vam ni sada ne zvoni alarm i ako i sada i dalje mislite da je bolje ne petljati se, onda ste se već opredijelili i prihvatili da ste parazit i odmetnuti od Boga. Nadam se da ipak nas pravednih ima više i da ćemo s gađenjem odbiti sve ponude i uspješno izbjeći sve zamke ovog palog društva.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp