Na privatnoj zgradi u Vinkovcima osvanuo transparent „Eutanazirajte HDZ“, policija ga bespravno uklonila

Na privatnoj zgradi u Vinkovcima osvanuo transparent „Eutanazirajte HDZ“, policija ga bespravno uklonila

𝐙ašto je policija uklonila natpis sa zgrade koja je u privatnom vlasništvu? Policija za to jednostavno nema zakonske ovlasti.

▪︎ TRANSPARENT “EUTANAZIRAJTE HDZ”, je poruka ovakvoj politici HDZ-a, koja sustavno nakon što su joj Slavonci u 4 i 5 izbornoj jedinici dodijelili 16 mandata u saboru… radi protiv Slavonije, Slavonca i naše domovine.


▪︎ Poruka je usmjerena prema onima koji su opljačkali i isisali rudno bogatstvo Slavonije preko naftnih polja u Slavoniji u zadnjih 20 godina, a to je iznos od preko 4 milijarde eura.

Samo zadnja afera PIS-ŠKUGOR teška je preko milijardu kuna, a to je vrhunac ponižavanja Slavonije i Republike Hrvatske.  

Gospodo draga isisali ste dobit iz slavonskih šuma u iznosu od preko 2 milijarde eura u zadnjih 20 godina, poklonili ste 20000 hektara zlatne slavonske zemlje: srpskom tajkunu Matijeviću, (PZ Jankovci i PZ Negoslavci), stanje u PIK Vinkovci, Vupik Vukovar, Belje Beli Manastir je alarmantno, s obzirom da Američki fond zahtijeva da se navedene tvrtke sa svojih 120000 hektara obradive zemlje prodaju Mađarskom tajkunu Lorinu Meszarosu.


▪︎ U zadnjih 10 godina ste iz Slavonije svojom politikom iselili ili raselili preko 150.000 Slavonaca… za elementarnu nepogodu ste nam udijelili/dali 7.2 milijuna eura, a šteta se cijeni na preko 150 milijuna eura, vrhunac svega je izgubljenost u politici borbe protiv svinjske kuge, gdje lažete i manipulirate i sakrivate pravu istinu.

Ubili ste preko 20000 svinja, lošom politikom, nestručnošću i političkim kadroviranjem izostala je prevencija u suzbijanju dolaska ove bolesti iz susjedne Srbije. Nitko nije i neće za to odgovarati, a nebrige i aljkavosti prema Slavoniji je previše mnogo.


Narod Vam ima pravo reći sto misli


▪︎ Policija nema Zakonske ovlasti uklanjati poruke koji šalju političari. osobito iz razloga što su iste postavljene na privatnu zgradu. Gospodo draga, nije Vam ovo Rumunjska za vrijeme Nicolae Ceaușescua.


▪︎ Policija ne smije biti u ulozi političke stranke HDZ, svjesni smo da HDZ postavlja ili kadrovira čak i čistačice u policiji, ali svemu tome gospodo polagano dolazi kraj.


Poruka potpredsjednika vlade i Ministra policije Božinovića od prije nekoliko godina glasila je; POLITIČKA EUTANAZIJA HNS – a NIJE U INTERESU HDZ-a….

Politička poruka u večernjem listu, koju policija nije uklonila. Stoga, narode ne boj se. Dosta je! Vrijeme je da se ustane.

▪︎ U ovom slučaju pravedan rad DORH-a mora imati obvezu postupanja prema nalogodavcima (političarima) koji su zapovjedili policiji da makne političku poruku s privatne zgrade.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp