Bill Gates javno na društvenim mrežama razotkrio zaradu od stotina milijuna dolara na prijevarama s COVID-om

Bill Gates javno na društvenim mrežama razotkrio zaradu od stotina milijuna dolara na prijevarama s COVID-om

Viralna objava na društvenim mrežama koja otkriva koliko je milijuna dolara Bill Gates zaradio na pandemiji Covida pogledana je više od dva milijuna puta u samo 48 sati.

X account Pelham podijelio je objavu, navodeći: “Bill Gates kupio je dionice u BioNTechu (Pfizerov partner za njegove mRNA Covid injekcije) u rujnu 2019.… samo nekoliko mjeseci prije nego što je pandemija objavljena…”

“Gates je kupio 1.038.674 dionica po cijeni prije javne ponude od 18,10 USD po dionici…” objasnio je X korisnik.

Gates je potom prodao svoje dionice, u studenom 2021. po prosječnoj prodajnoj cijeni od 300 USD po dionici… Gates je istog dana rekao: ‘Potreban nam je novi način rada s cjepivima, jer cjepivo * nije zaustavilo prijenos*’ usprkos svim njegovim prethodnim tvrdnjama u suprotno. Gotovo kao da je Gates znao da će Covid-19 biti pušten, a znao je i da cjepiva nikada nisu bila dizajnirana da zaustave prijenos.”

Objava je točna,  kao što je primijetio Jordan Schachtel u siječnju kada je izvijestio o podnescima SEC-a koji pokazuju da je “vlasništvo Zaklade Gates u BioNTechu poraslo s 1.038.674 dionice na 148.674 dionice tijekom trećeg kvartala 2021., smanjujući Gatesovu poziciju u proizvođača mRNA cjepiva za 86 posto dionica.”

“Kao što možete vidjeti u nastavku, Gates je slučajno savršeno tempirao tržište, prodavši dionice tijekom kvartala s najboljim rezultatima BioNtecha”, istaknuo je u članku zajedno s grafikom.

U srpnju 2022. dr. Joseph Mercola napisao je iscrpan članak u kojem je objasnio kako je Pfizer povoljno profitirao od pandemije Covida.

Čak je i NBC  u siječnju priznao da je pandemija Covida dovela Pfizerov prihod u 2022. na rekordnih 100 milijardi dolara.

Pažnja:
Epoha se svakodnevno nalazi na meti sveprisutnih cenzora koji svim sredstvima rade na našem gašenju kao alternativnog medija koji djeluje potpuno neovisno i nije ni pod čijom kontrolom. Ukoliko vam se sviđa naš rad možete nas podržati skromnom donacijom, jer svaki vaš cent presudan je u našem opstanku.  

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp