Bin Ladenova nećakinja poručila Klausu Schwabu: „Ja sam čovjek, a ne QR kod i ne želim jesti tvoje insekte

Bin Ladenova nećakinja poručila Klausu Schwabu: „Ja sam čovjek, a ne QR kod i ne želim jesti tvoje insekte

Novinarka Noor Bin Laden, nećakinja Osame Bin Ladena, kontaktirala je šefa Svjetskog ekonomskog foruma Klausa Schwaba u siječnju 2023.: Naglasila je da je čovjek i da ne želi živjeti u digitalnom zatvoru. U svom kratkom govoru razjasnila je probleme sadašnjosti, kako ih se namjerava konsolidirati u cijelom svijetu planiranim “Velikim resetiranjem”, UN-ovom Agendom 2030., ali i pandemijskim ugovorom WHO-a.

Kratka poruka međunarodno aktivne novinarke Klausu Schwabu pokazuje koliko se ljudi osjeća u takozvanom “otporu”.

Govor je također dostupan putem Rumblea:

Prijevod poruke

I kao zaključak, željela bih podijeliti poruku s Klausom koju bi rekao svojim gospodarima. Moje ime je Noor Bin Laden. Ja sam ljudsko biće, a ne QR kod. Ne želim jesti bube. Ne želim živjeti u kapsuli. Ne želim biti zarobljena u digitalnom zatvoru. I ništa što oni mogu učiniti neće me na to natjerati. Želim sačuvati svoju bogomdanu slobodu i svoje ljudsko dostojanstvo. Ne mogu mi ovo oduzeti. I vidjet ćemo dan kada će se tim ljudima suditi za zločine protiv čovječnosti.


Pažnja:
Epoha se svakodnevno nalazi na meti sveprisutnih cenzora koji svim sredstvima rade na našem gašenju kao alternativnog medija koji djeluje potpuno neovisno i nije ni pod čijom kontrolom. Ukoliko vam se sviđa naš rad možete nas podržati skromnom donacijom, jer svaki vaš cent presudan je u našem opstanku.  


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp