Hollywood je potpuno pod kontrolom mračne elite, a njihov vrhovni Bog je novac

Hollywood je potpuno pod kontrolom mračne elite, a njihov vrhovni Bog je novac

Evo malo istine o lažnim  imigrantima (Kazarima s područja današnje Ukrajine a nekadašnje Kazarije), kao i konkretan dokaz da su do sada, nakon Mongola, oni vodili ovaj svijet i posjedovali sve. To ne zna nitko osim njih, jer su uvijek to radili iza vela…

Ovaj video snimljen je 1990. godine, pa vidite kako svi koji rade u filmskoj industriji dolaze do rabina Menachem Mendel Schneersona iz organizacije Chabad Lubavitch i traže blagoslov, jer pišu nekakve scenarije za filmove ili su poznate osobe, ili obnašaju neke funkcije u toj industriji.

Sada samo pogledajte kako rabin Schneerson daje svima njima račun i blagoslov putem novca. Jer to je njihov Bog – novac i tako se cijelo ovo vrijeme manipulira novcem i medijima, odnosno televizijom i do sada su to uspješno radili.

Ova prva gospođa na videu je majka Stevena Spielberga, koji je vjerojatno već pokojni. Ali vidite kako to ide, dobiju blagoslov od starca i dobiju račun za to što rade. To su one sive kože koje su opisane u Vedama, kada su crne i sive kože došle na zemlju da nas unište…

Uništili su sve prethodne civilizacije, ali ovu neće. Oni su bili zli Atlantiđani, i oni su ti koji su slijedili Krista i progonili ga jer ih je mrzio, kao i njihov novac. Njime su manipulirali situacijama, ljudima i okolnostima.

Oni okupatori, otmičari, predatori, ratni huškači, kolonijalisti i infiltratori koji su od toga zaradili i ispisali cijelu lažnu povijest i stvorili sve religije. Sve religije proizlaze iz jednog centra i zato je sve to jedna velika laž i manipulacija.

Pažnja:
Epoha se svakodnevno nalazi na meti sveprisutnih cenzora koji svim sredstvima rade na našem gašenju kao alternativnog medija koji djeluje potpuno neovisno i nije ni pod čijom kontrolom. Ukoliko vam se sviđa naš rad možete nas podržati skromnom donacijom, jer svaki vaš cent presudan je u našem opstanku.  


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp