Kanadska vlada promovira film ‘Twincest’ o blizancima koji se zaljubljuju i potom imaju seksualni odnos

Kanadska vlada promovira film ‘Twincest’ o blizancima koji se zaljubljuju i potom imaju seksualni odnos

Kanadska vlada financirala je film radnog naslova “Twincest” queer redatelja Brucea LaBrucea o dva homoseksualna blizanca koji su razdvojeni pri rođenju, a kasnije se upoznaju, zaljube i počnu prakticirati seksualni odnos.

LaBruce je osmislio novi i konačni naslov,  Saint-Narcisse , koji je pomogao da ga uspješno financira ne samo Telefilm Canada nego i ljudi iz CBC Filmsa.

Tako je. Kanadska vlada Justina Trudeaua infiltrirana u WEF koristi dolare poreznih obveznika za financiranje filmova koji glamuriziraju incest.

Inspiriran grčkim mitom o Narcisu, Saint-Narcisse je smješten u Quebec 1970-ih i prati dva mladića (obojicu glumi isti glumac, Félix-Antoine Duval) koji otkrivaju da su jednojajčani blizanci razdvojeni pri rođenju.

Jedan od mladića je u procesu upoznavanja svoje biološke majke, dok je drugi zarobljen u nasilnom gay samostanu. Kad se blizanci konačno sretnu, frcaju iskre.

“Novi narcizam se doista morao riješiti”, kaže LaBruce o novom filmu. “Dvoje su blizanaca odgajani, jedan u gradu, a drugi u samostanu. A onda ovaj u gradu, Dominic, stalno snima polaroide samog sebe i zapravo ne zna zašto je toliko opsjednut sobom. I to zato što ima tog blizanca, što kasnije saznaje.

“Ali kada se sretnu, gledaju se kao u ogledalu. I na kraju imaju seksualni odnos jedan s drugim.”

Klaus Schwab hvalio se 2017. da se WEF potpuno infiltrirao u kanadsku vladu i od tada su Justin Trudeau i njegova zamjenica Chrystia Freeland, oboje bili mladi globalni lideri WEF-a, gurali jednu politiku WEF-a za drugom kanadskom narodu.

Prvo je Kanada postala svjetska prijestolnica eutanazije, a država je odlučila eutanazirati svakoga koga smatraju beskorisnim, uključujući djecu. Zatim je Trudeau dodatno uveo Kanadu u dobre knjige WEF-a kada je počeo zamrzavati bankovne račune prosvjednika za slobodu koji su bili uključeni u prosvjede kamiondžija.

Sada Trudeauova Kanada postavlja temelje za normalizaciju incesta i drugih seksualnih izopačenosti pod zastavom različitosti i uključenosti.

Pažnja:
Epoha se svakodnevno nalazi na meti sveprisutnih cenzora koji svim sredstvima rade na našem gašenju kao alternativnog medija koji djeluje potpuno neovisno i nije ni pod čijom kontrolom. Ukoliko vam se sviđa naš rad možete nas podržati skromnom donacijom, jer svaki vaš cent presudan je u našem opstanku.  


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp