Vojni zviždač razotkrio ogroman skok zatajenja srca kod cijepljenog osoblja

Vojni zviždač razotkrio ogroman skok zatajenja srca kod cijepljenog osoblja

Američki vojni zviždač upozorio je američki narod na veliki skok u slučajevima zatajenja srca među cijepljenim vojnicima.

Hrabri zviždač odlučio je izbjegavati anonimnost i identificirao se kao aktivni časnik Mornaričkog medicinskog korpusa poručnik Ted Macie.

Ranije ove godine, Macie je anonimno otkrio podatke iz medicinske baze podataka Pentagona koji pokazuju ogroman i službeno neobjašnjiv porast stope miokarditisa u vojsci 2021. Miokarditis je poznata nuspojava Covid mRNA injekcija.

Teški miokarditis slabi srce tako da ostatak tijela ne dobiva dovoljno krvi, prema klinici Mayo. U srcu se mogu stvoriti ugrušci, što dovodi do moždanog udara, srčanog udara ili srčanog zastoja, što često završava smrću.

Prema Macieju, slučajevi miokarditisa su naglo porasli nakon što je vojska odredila cjepiva protiv COVID-19 za pripadnike vojske. Američki ministar obrane Lloyd Austin izdao je cjepiva 2021. godine, što je uvjet koji je ostao na snazi ​​sve dok ga Kongres nije prisilio na povlačenje krajem 2022. godine.

Sada Macie izlazi u javnost kako bi uzbunio svoje sugrađane.

Također je objavio nove podatke koji pokazuju značajan porast nesreća, napada, samoozljeđivanja i pokušaja samoubojstva u vojsci u 2021.

Podaci pokazuju značajan porast u usporedbi s prosjekom od 2016. do 2021., uključujući povećanje od 147 posto u slučajevima namjernog samoozljeđivanja među pripadnicima vojske.

Poručnik Macie otkrio je da je počeo “držati na oku” obrambenu medicinsku bazu podataka kada ga je drugi zviždač upozorio na sve veći broj incidenata povezanih sa zdravljem u zimi 2021./2022.

Baza podataka obrambene medicinske epidemiologije (DMED) je skladište svih dijagnoza.

Podaci se bilježe pomoću kodova Međunarodne klasifikacije bolesti (ICD).

Bazi podataka pristupa se kada vojni ili civilni pružatelj usluga vidi aktivnog pripadnika u bazi ili izvan nje. Ne uključuje nikakve osobne podatke članova službe.

U siječnju su Macie i njegova supruga podnijeli izvješće o podacima koje je prikupio od DMED-a i otputovali u Washington DC kako bi prozvali.

Izvješće pokazuje da su dijagnoze miokarditisa skočile 130,5 posto u 2021. u usporedbi s prosjekom od 2016. do 2020. godine.

Podaci su također pokazali skokove u dijagnozama plućne embolije (41,2 posto), krvnih ugrušaka u plućima, disfunkcije jajnika (38,2 posto) i “komplikacija i loše definiranih opisa bolesti srca” (37,7 posto).

Macie je preuzeo podatke gotovo godinu dana nakon što je Pentagon rekao da je riješio problem s oštećenjem podataka s DMED-om, piše Epoch Times.

Godine 2022. drugi vojni zviždači izvijestili su o šokantnim skokovima u stopama bolesti nakon uvođenja cjepiva protiv COVID-19.

Pažnja:
Epoha se svakodnevno nalazi na meti sveprisutnih cenzora koji svim sredstvima rade na našem gašenju kao alternativnog medija koji djeluje potpuno neovisno i nije ni pod čijom kontrolom. Ukoliko vam se sviđa naš rad možete nas podržati skromnom donacijom, jer svaki vaš cent presudan je u našem opstanku.  


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp