Svjetski ekonomski forum naređuje svim Vladama da unište svu stoku na privatnim farmama do 2025. godine.

Svjetski ekonomski forum naređuje svim Vladama da unište svu stoku na privatnim farmama do 2025. godine.

U srpnju ove godine neprimjetno je izašla vijest da je Svjetski ekonomski forum naredio svjetskim vladama da nastave sa smanjenjem stočne hrane u borbi protiv globalnog zatopljenja. Navodi se da poljoprivreda doprinosi do trećine svih svjetskih štetnih emisija u atmosferu i da se to može svesti na nulu.

Nakon ove izjave bivši poznati globalistički senator John Kerry (koji se često miješao u našu domaću politiku), a sada Bidenov predstavnik državne agencije AIM (Agriculture innovation mission), podržao je nastojanja i izjavio da će SAD slijediti nacrt Svjetskog ekonomskog foruma, kako bi se ispunila “zelena agenda” u cijelom svijetu.

Iako ne znamo točno što sotonisti misle da ćemo jesti kad se to dogodi, oni sigurno razmišljaju u tom smjeru, jer je u isto vrijeme američki Senat predložio američki Zakon o razoružanju, s ciljem da američki građani predaju svoje oružje do 2025.

To objašnjava popis stoke i farmi koji se godinama provodi u Srbiji i Hrvatskoj, a potom i klanje stoke u obje zemlje koje je uslijedilo ove godine, uz pritisak da se narod razoruža.

Da zaključim, Srbija i Hrvatska nisu suverene države, mi nemamo samostalnost, mi smo najobičnija neokolonija kojom vladaju razni fondovi, forumi, grupe, organizacije. Žele nam zlo, žele da svijet umre od gladi, da bi nam gladni nametnuli ono što siti nikad ne bi htjeli prihvatiti. Ali neće moći… borit ćemo se!

Bog s nama i u nama!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp