Nekadašnji šef FBI-a upozorava da sotonistički pedofili rade na depopulaciji zemlje

Nekadašnji šef FBI-a upozorava da sotonistički pedofili rade na depopulaciji zemlje

Direktori FBI-a u novije su vrijeme bili ličnosti iz establišmenta koji naporno rade na zaštiti elite i potiskivanju istine. Uzmite u obzir Jamesa Comeya, koji se uključio kako bi zaštitio Hillary Clinton od kaznenog progona, i Roberta Muellera i njegov “ruski dogovor” ili lov na vještice.

Stoga je vjerojatno veliko iznenađenje saznanje da čelnici FBI-a nisu uvijek bili razbojnici duboke države.

Što ako vam kažemo da je postojao direktor FBI-a koji je prije smrti 2011. odao informacije o sotonizmu u CIA-i i FBI-u, i elitnim pedofilskim krugovima, uključujući pedofile u Kongresu, i koji je svoju poruku prenio izravno ljudima diljem svijeta Amerika – prije nego što je tragično preminuo i nije uspio dovršiti svoje djelo?

Upoznajte Teda L. Gundersona koji se pridružio FBI-u pod vodstvom J. Edgara Hoovera u prosincu 1951.

Ukratko, Gunderson je bio u blizini.

Nakon karijere u službi, Gunderson se povukao i počeo održavati prezentacije diljem zemlje, obraćajući se izravno ljudima. Tada su stvari postale jako zanimljive i elita ga je očajnički željela ušutkati.

Gunderson nije pogriješio. A neke stvari se ne mijenjaju. Svjetski vođe nastavljaju besramno reklamirati svoju odanost Sotoni.

I još uvijek ih bira globalna elita, a ne narod. Gunderson nas je prije mnogo godina upozorio na opasnosti elektronskih strojeva za glasanje. Nažalost, nisu ga dovoljno slušali dok je bio živ i sada se moramo nositi s posljedicama očito namještenih izbora.

Pričati ljudima o globalističkoj eliti opasan je posao, a Gunderson je shvaćao rizike koje preuzima.

Gunderson si je kupio malo vremena da dovrši svoj važan posao i pripremio izvješće Senata u kojem se razotkrivaju zločini globalističke elite i njihovih pristaša duboke države.

Prije smrti, Gunderson je besplatno dijelio DVD-ove i tražio od publike da kopira njegovo istraživanje i distribuira ga što je moguće većem broju ljudi. Obrazovanje je bilo Gundersonov plan za poraz sotonizma, pedofilije i globalne fašističke tiranije.

Ništa se nije promijenilo. Obrazovanje ostaje ključ za buđenje masa za istinu o zlim silama koje su preuzele kontrolu nad današnjim svijetom.

Pažnja:
Epoha se svakodnevno nalazi na meti sveprisutnih cenzora koji svim sredstvima rade na našem gašenju kao alternativnog medija koji djeluje potpuno neovisno i nije ni pod čijom kontrolom. Ukoliko vam se sviđa naš rad možete nas podržati skromnom donacijom, jer svaki vaš cent presudan je u našem opstanku.  


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp