Pokojni glazbenik Prince je još 1996. godine upozorio čovječanstvo na Svjetsku agendu depopulacije

Pokojni glazbenik Prince je još 1996. godine upozorio čovječanstvo na Svjetsku agendu depopulacije

Stihovi ugrađeni u pjesmu s Princeovog albuma objavljenog prije 26 godina jezivo su prorekli budućnost koja se dogodila otkako je pandemija Covid-19 objavljena u javnosti, nema sumnje.

Izlažući planove NWO-a za cjepiva u stilu mRNA koja mijenjaju biologiju i djeluju kao uređaji za praćenje, kao i WEF-ov transrodni program i autoritarnu distopiju, bilo je gotovo kao da je Prince imao intuitivno znanje o planovima NWO-a za čovječanstvo.

A ako se još uvijek pitate je li Prince unaprijed znao planove globalne elite za budućnost, zanimat će vas da je znao za 11. rujna tri godine prije nego što se dogodio.

Prince je bio opasni autsajder kojem je ponuđeno mjesto u samom svetištu globalne elite, ali je odbio njihovu ponudu i odbio biti član njihove skupine.

Poznato je da je na dodjelu Grammyja došao s natpisom SLAVE (rob) na obrazu u znak protesta zbog uvjeta svog ugovora s glazbenom industrijom. Doslovno nas je upozorio da svi postajemo robovi koji žive na plantažama robova Novog svjetskog poretka.

Prince je sebi zadao životnu misiju razotkriti Novi svjetski poredak i upoznati javnost sa zlokobnim planom elite.

Njegova pjesma “New World” (“Novi svijet“) jedan je od mnogih primjera. S albuma Emancipation iz 1996. godine, pjesma je sadržavala jezivo proročanske tekstove o obveznim cijepljenjima, izmijenjenoj biologiji i svijetu u kojem danas živimo:

“Kada želite pronaći malo izolacije… Ali dobili ste tragač od cijepljenja. Čemu sve to kad možete promijeniti biologiju? Tko ćemo ili što, prijatelju moj, biti ti i ja?”

“Kada linije zamute svakog dječaka i djevojčicu, kako ćemo uspjeti u ovom vrlom novom svijetu?” (poslušajte pjesmu ispod teksta)

Njegovo pojavljivanje na mainstream televiziji tijekom posljednjih godina prije njegove sumnjive smrti prestrašilo je globalističku elitu.

Ovdje je čovjek kojeg vole i vjeruju mu milijuni ljudi.  Koristio je svoju platformu za izravno educiranje masa o chemtrails programu i agendi Iluminata.

Iako je Prince često kritizirao korupciju unutar establišmenta, suzdržavao se od miješanja u politiku, jer mu to duhovno uvjerenje nije dopuštalo.

Ali to ga nije spriječilo da upozori svakoga tko bi htio čuti o zlokobnom planu sotonističke globalističke elite.

Povrh chemtrailsa, mRNA cjepiva i opće globalne autoritarne diktature planirane za budućnost čovječanstva, Prince je također imao saznanja o lažnoj operaciji 11. rujna koja će se izvesti u Americi.

Prince je unaprijed znao za napade 11. rujna, što dokazuje da je službena priča o tom tragičnom danu u američkoj povijesti laž.

Pojavila se snimka koncerta u Njemačkoj 23. prosinca 1998. na kojoj Prince spominje Osamu bin Ladena i “užasan događaj koji će se dogoditi u Americi”.

Potpuna istina o onome što se dogodilo 11. rujna izvan je opsega ovog izvješća, ali nepotrebno je reći da mnogi istraživači dovode u pitanje valjanost službenog narativa, ukazujući na vladinu zavjeru.

U videu (Osama Bin Laden  Get Ready to Bomb) Prince pjeva: “Moram se vratiti u Ameriku, moram se pripremiti za bombu, Osama bin Laden se sprema bombardirati, Ameriko, bolje se pazi, Osama bin Laden se sprema bombardirati te, pogodila me 2001.” (poslušajte pjesmu ispod teksta)

Prince je potvrdio da je napade 11. rujna unaprijed isplanirala elita i zvuči kao da se gotovo ruga navodnoj umiješanosti Osame bin Ladena, ali sami možete izvući zaključke.

Zapamtite, ovaj video je zadivljujući jer je snimljen pune tri godine prije užasnih događaja 11. rujna.

“Ja sam nešto što jednostavno ne možeš razumjeti”, pjevao je Prince na I Would Die 4 U, singlu s megaprodavanog Purple Raina, izdanju koje ga je katapultiralo u stratosferu, donijevši mu mjesto među najvažnijima u industriji zabave.

Iluminati ga sigurno nisu razumjeli. Udvarali su mu se, saznao je njihove tajne, ali nije prihvatio njihov plan. Ostao je autsajder koji je govorio istinu do svojih posljednjih dana.

Svi znamo da globalna elita Novog svjetskog poretka smatra autsajdere opasnima za njihov plan. Osobito autsajdere poput Princea, čovjeka sa slavom i bogatstvom, ali istodobno i čovjeka sa stavom i apetitom za istinom. Prince nikada nije krio svoju fascinaciju simbolikom i numerologijom. Bio je nevjerojatno hrabar u svojim javnim nastupima i uvijek spreman govoriti o onome što zna.

Prince je dao do znanja da piše eksplozivne memoare koji govore o svemu što zna o miljeu kojem je po statusu, ali ne i po stavovima pripadao. Koliko je daleko bio spreman ići u ovoj knjizi? Koliko je toga imao namjeru razotkriti? Poznavajući Princea iz njegovih javnih nastupa, ne bi se on bojao razotkriti sve tajne iluminatske industrije zabave i globalističke elite.

Prince je za elite bio opasan autsajder, elitni buntovnik, naizgled jedan od njih, ali netko tko nije htio igrati njihovu igru. Bio je uvijek svoj, neobuzdan, kreativan, predan svom poslu i potpuno neopterećen novcem i slavom. Imao je svega 57 godina i bio je dobrog fizičkog i psihičkog zdravlja kada je preminuo. Njegov tempo rada i ambicije za budućnost tijekom godina nisu jenjavale, dapače intenzivirale su se. Pitamo se – mora li svatko tko je ‘svoj’ i nepotkupljiv platiti tako  visoku cijenu?

Čini se da se Prince pridružio ljudima poput Stanleyja Kubricka kao netko tko zna previše i Iluminati su ga ušutkali baš kad je počeo govoriti o njihovim aktivnostima i planovima, koristeći kao slavna osoba svoj veliiki utjecaj da javno propovijeda protiv njihovih krajnjih ciljeva.

Bezbrojne slavne osobe umrle su u sumnjivim okolnostima nakon Princeove smrti, od kojih su mnoge radile na razotkrivanju elitne pedofilije u srcu industrije zabave.

Drugima su elita i njihovi psi napadači uništili karijere u glavnim medijima. Uzmite u obzir Kanyea Westa koji je otpušten jer je, kako se kaže, izašao iz tračnica i progovorio o nečemu što nije bilo u scenariju, a sada dok ovo pišemo upravo proganjaju Russela Branda, nekadašnjeg mezimca mainstream medija koji se usudio okrenuti im leđa i odbaciti moćnu industriju kako bi upozorio milijune svojih sljedbenika na sva zla globalističke elite. 

Ovo su mračna i opasna vremena za zviždače i istinoljube pa nikada nije bilo važnije hrabro nastaviti borbu.

Prince je svojedobno upozorio na opasnosti interneta o čemu smo također pisali na portalu Epoha. (pogledajte video ispod teksta)

Pažnja:
Epoha se svakodnevno nalazi na meti sveprisutnih cenzora koji svim sredstvima rade na našem gašenju kao alternativnog medija koji djeluje potpuno neovisno i nije ni pod čijom kontrolom. Ukoliko vam se sviđa naš rad možete nas podržati skromnom donacijom, jer svaki vaš cent presudan je u našem opstanku.  


Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp