Kanađani na ulici “napali” Trudeaua i Zelenskog: Vi ste glumci iz Davosa i ratni zločinci 

Kanađani na ulici “napali” Trudeaua i Zelenskog: Vi ste glumci iz Davosa i ratni zločinci 

Tisuće Kanađana opkolile su hotel u Torontu u kojem se Justin Trudeau sastao s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, optužujući dvojicu svjetskih čelnika da su “akteri Svjetskog gospodarskog foruma” i
tražeći njihovo uhićenje zbog “zločina protiv čovječnosti”.

Zelenski je posjetio kanadskog premijera u Torontu, a kanadska vlada spremna je objaviti da Ukrajini šalje 650 milijuna dolara i tranšu novog oružja, prema vladinom dužnosniku. Međutim, građani Kanade dižu se protiv Trudeaua i njegovih nepopularnih odluka.

“Odlazi iz moje zemlje, Zelenski. Zadrži svoj rat. Jebeš WEF. Znamo za koga radite. Znamo da si glumac”, rekao je jedan muškarac u ogromnoj gomili.

“Nećemo osiromašiti zbog tebe, Justine”, rekao je drugi muškarac. “Izdajnik, Justine, apsolutni izdajnik, apsolutna mrlja na ovoj naciji.”

“Pogledajte sav ovaj novac koji ovaj čovjek troši dok mi imamo beskućnike koji žive na ulicama.” Pogledajte sav taj novac s kojim ovaj ratni zločinac odlazi. Evo, 650 milijuna dolara i više, dolje. Trudeau i Zelenski van!

Tijekom posjeta parlamentu Zelenski je zahvalio Ottawi na stalnoj potpori Kanadi od izbijanja rata.

“Hvala na podršci. Bila si s nama od prvih dana velikog rata” i “Nadam se da ćeš ostati s nama do naše pobjede”, rekao je Zelenski nakon razgovora sa senatoricom ukrajinskog podrijetla koja je došla u nošnji svoje bake.

Ranije je ukrajinski čelnik objavio izjavu u kojoj je rekao da će s kanadskim premijerom razgovarati o suradnji u području obrane, kao i da će potpisati sporazume o jačanju gospodarskih veza.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp