Faucijeva izjava otkriva njegovo sudjelovanje u ispitivanjima umjetno modificiranih virusa

Faucijeva izjava otkriva njegovo sudjelovanje u ispitivanjima umjetno modificiranih virusa

U nedavno objavljenom radu iz 2012. dr. Anthony Fauci ustvrdio je da su prednosti istraživanja povećane funkcije vrijedne povećanog rizika od laboratorijske nezgode koja bi mogla uzrokovati pandemiju.

Unatoč rizicima pandemije, Fauci je eksperimente za ured nazvao “važnim poslom”, napisavši: “U malo vjerojatnom, ali zamislivom razvoju događaja, što ako bi se taj znanstvenik zarazio virusom, što bi dovelo do izbijanja i naposljetku uzrokovalo pandemiju? “

“Mnogi postavljaju razumna pitanja: S obzirom na mogućnost takvog scenarija – koliko god udaljenog – jesu li izvorni eksperimenti uopće trebali biti izvedeni i/ili objavljeni i koji su procesi bili uključeni u ovu odluku?”

“Znanstvenici koji rade na ovom području mogli bi reći – kao što sam doista rekao – da dobrobiti ovakvih eksperimenata i znanja koje iz njih proizlaze nadmašuju rizike”, rekao je Fauci.

“Vjerojatnije je da će se pandemija pojaviti u prirodi, a potreba da se ostane ispred takve prijetnje primarni je razlog za izvođenje eksperimenta koji se može činiti riskantnim.”

“Unutar istraživačke zajednice, mnogi su izrazili zabrinutost da bi važan napredak u istraživanju mogao biti zaustavljen jednostavno zbog straha da bi netko, negdje mogao pokušati ponoviti te eksperimente.” To je opravdana zabrinutost”, rekao je Fauci.

Godine 2014. Obamina administracija pauzirala je financiranje ureda. Ali Fauci, ravnatelj Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti, nije upozorio Trumpove dužnosnike Bijele kuće prije ukidanja zabrane istraživanja o povećanju funkcije 2017. godine.

Sada je HHS rekao da je laboratorij u Wuhanu prekršio uvjete Faucijevih potpora, koje je Anthonyju bilo zabranjeno dati za ovo istraživanje, a ostalo je povijest. 25 milijuna mrtvih. Inflacija koja uništava američku i svjetsku ekonomiju. Sve zbog Faucijeve arogancije.

Richard H. Ebright je rekao:

“Pismo Institutu za virusologiju HHS Wuhan (WIV), 19. rujna 23.: “NIH je utvrdio da je..WIV proveo eksperiment koji je prekršio uvjete darovnice vezane uz virusnu aktivnost, što je vjerojatno dovelo do..neprihvatljivih ishoda.”

“NIH je utvrdio da je eksperiment koji je proveo WIV… donio više od 1-logaritamskog povećanja virusne aktivnosti, kršeći uvjete odobrenja… Zaključak NIH-a da je WIV vjerojatno prekršio protokole NIH-a o biološkoj sigurnosti je neosporan.”

“U razdoblju od 2017. do 2018. WIV je napravio novi himerni koronavirus sličan SARS-u koji je bio u stanju zaraziti i replicirati se u stanicama ljudskih dišnih putova i imao je 10 000 puta veću virulenciju i 4 puta veću smrtnost kod miševa projektiranih za prikazivanje ljudskih receptora na stanicama.

U prijedlogu darovnice NIH-a iz 2018., WIV i suradnici predložili su konstruiranje više novih himernih koronavirusa sličnih SARS-u, ciljajući na himere koje zamjenjuju prirodni šiljasti gen novim šiljastim genima koji kodiraju šiljke koji imaju veći afinitet vezanja za ljudske stanice.

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp