Ivan Pernar – Koliko je Senf upropastio Zagreb najbolje se vidi po prometnom kolapsu

Ivan Pernar – Koliko je Senf upropastio Zagreb najbolje se vidi po prometnom kolapsu

Koliko je Senf upropastio Zagreb najbolje se vidi po prometnom kolapsu i njegovom ratu protiv automobila. Umjesto da se rade nove podzemne garaže, ispod Zrinjevca ili srednjoškolskog igrališta, svjedoci smo teške agonije u kojoj se građani nalaze jer nemaju kamo sa svojim automobilima.

Istovremeno, javni prijevoz kojeg nam Senf gura kao alternativu, također je u kolapsu, linije ne voze po voznom redu ili je promet potpuno obustavljen.

Tomašević je prije izbora pričao o početku gradnje metroa i guranju tramvaja ispod zemlje, ali kao što pretpostavljate, ništa od toga, tramvaji se jednako sporo vuku kao i prije 100 godina, brzinom konjske zaprege. Nikakvih naznaka da će se to ubrzati nema.

Tramvaj i dalje ne vozi preko Jadranskog mosta, ne znam zašto im treba toliko za radove. Masa cesta je raskopana i uopće nema radnika tamo, ista stvar je i s parkom stara Trešnjevka, raskopali su ga i takvog ostavili.

Svakodnevno razgovaram s radnicima, danas mi se javio vozač ZET-a koji se požalio da fali vozača, na manjak radnika žale se i u ZG cestama, Zrinjevcu, Čistoći.

Po mom sudu Tomašević nije u stanju upravljati tako velikim sustavom poput Zagreba niti pronaći kompetentne ljude da to rade umjesto njega. Okružio se poslušnicima koji mu oduševljeno plješću iako je situacija u gradu iz dana u dan sve gora!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp