UN prijeti protivnicima Agende 2030 i poručuju: “Ovo više nisu pregovori”

UN prijeti protivnicima Agende 2030 i poručuju: “Ovo više nisu pregovori”

Ujedinjeni narodi zaprijetili su svima koji se protive Agendi 2030: “Ovo više nisu pregovori. Zato se zove dnevni red, a ne popis želja.”

Čileanska komunistica Valentia Muñoz prijetila je u ime globalističke elite kada je govorila na summitu Ujedinjenih naroda u New Yorku ovog tjedna.

Prema Muñoz, sa svakim tko odbije popustiti pred drakonskim diktatima Agende 2030 obračunat će se globalistička elita.

Svijet je dosegao kritičnu točku prema Klausu Schwabu, koji je naredio svjetskim vladama da zatvore i preodgajaju svakoga tko se suprotstavlja planu globalista.

Prema Schwabu, ljudska je povijest sada službeno gotova i svatko tko se ne slaže s agendom globalista trebao bi biti otkazan, deformiran, uhićen i zatvoren kao primjer ostatku društva.

Prema Schwabu, sada smo došli do točke u kojoj se mora strogo postupati sa svakim tko zauzme “negativan, kritičan ili konfrontirajući stav” prema planovima WEF-a.

Neizabrani globalistički agenti Klausa Schwaba dobili su upute za širenje uputa na međunarodnim forumima. Čileanska komunistica Valentia Muñoz nije bila jedina agentica koja je donijela Schwabovu poruku u New York.

Bivša premijerka Novog Zelanda Jacinda Ardern, koja sada radi puno radno vrijeme za WEF, rekla je na summitu UN-a o klimi u New Yorku ovaj tjedan da je sloboda govora oružje rata i da bi svatko tko je uhvaćen da izražava svoje stavove o osjetljivim globalnim temama trebao biti odgovarajuće kažnjen.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp