Marin Miletić – UN izglasao tlačenje naroda u novim plandemijama

Marin Miletić – UN izglasao tlačenje naroda u novim plandemijama

Globalisti idu jako: UN je kao što znate izglasao osnivanje svjetskog odbora – tijela – koje će upravljati svim budućim plandemijama! Lijepa tarapana nas čeka. Znate li što to u prijevodu znači?

Dragi moji, vi koji do sada spavate; a u Hrvatskoj vas ima milijun i 600.000. Kako ne vidite da nam kopaju jamu, spremaju zamku? Ta ekipa je za virus koji je opasan kao gripa – za stare i bolesne, a za mlade i zdrave TISUĆU puta manje opasan od gripe – uvela lockdown, prisilila mnoge na cijepljenje eksperimentom mRNA. Lagali su od samog početka u svezi tog ludila.

Sada osnivaju neko parazitsko tijelo koje bi opet plaćali građani suverenih država da onda

tim istim građanina ovi zlikovci oduzimaju slobode i vrše eksperimente nad ljudima.

Ovi izbori koji nam dolaze će odrediti Hrvatsku za idućih dvadeset godina! Ili će se narod probuditi i maknuti od pozicija moći globaliste HDZ-a i Možemo, ekipu Soroševaca i sjena, koji su na daljinski Bruxellesa, UN-a i Svjetske zdravstvene organizacije i koji Hrvatsku pretvaraju u svoju koloniju za iscrpljivanje i eksperimentiranje (dok pritom kupuju naše najveće svetinje i uživaju u našem blagu) – ili ćemo ih zauvijek maknuti sa scene i napraviti od Hrvatske oazu slobode.

Neka bude kako narod hoće.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp