Njemačka vlada nalaže djeci iz siromašnih obitelji da se bave prostitucijom

Njemačka vlada nalaže djeci iz siromašnih obitelji da se bave prostitucijom

Njemačka vlada počela je upućivati ​​djecu iz siromašnih obitelji da se okrenu prostituciji kao održivom načinu zarade dodatnog novca.

Nova dječja knjiga koju je odobrila vlada dijeli se djeci u Berlinu kako bi ih naučila o “prednostima prostitucije”.

Uznemirujuća knjiga pod naslovom “Rosie treba novac” stvorena je za djecu od 6 do 12 godina čiji roditelji ili članovi obitelji možda imaju financijskih problema.

Berlinska službenica za jednakost Kerstin Dobrick objasnila je da su mještani četvrti crvenih svjetiljki pitali vladu kako razgovarati s djecom o seksualnom radu.

Dobrick je rekao: “Naručena je knjiga za djecu koja je pokušala objasniti djeci što se tamo događalo. Zanimljivo je da su opsežna istraživanja pokazala da obrazovne knjige za djecu od 10 i više godina izbjegavaju ovo objašnjenje.”

Knjiga je također nastala uz pomoć “osnovnoškolske djece i drugih ljudi” u zajednici, prema Dobricku.

S obzirom na to da su neki materijali u knjizi izrazito eksplicitni, uznemirujuće je što su u njegovom stvaranju sudjelovala mala djeca.

“Rosie treba novac”

Dolje se može vidjeti jedna slika iz knjige na kojoj muškarac penetrira ženu.

Prema aktivistici za prava žena, knjiga “govori o majci iz Bugarske, koja je prisiljena ostaviti svoju djecu kako bi otišla u Berlin gdje je Nijemci siluju za novac.”

Knjiga je napisana iz perspektive djeteta koje traži prostitutku Rosie, bugarsku majku.

Kada dijete pronađe Rosie, saznaje da žena mijenja seks za novac, a da se kondomi koriste za sprječavanje bolesti i trudnoće. 


“Rosie treba novac”

Rosie kaže mladoj djevojci: “Muškarci žele staviti svoj penis u moju vaginu. Nekoliko puta unutra i nekoliko puta van – i gotovi ste. Nema ništa više od toga.”

Ovo jasno umanjuje tamnu stranu prostitucije i tretman mnogih žena u industriji.

Kao što je Reduxx točno primijetio, “Bizarno, knjiga završava citatima djece i mladih koji žive u područjima gdje se odvija ulična prostitucija. Većina sentimenta je izrazito negativna i predstavljena kao primjeri stavova prema prostituciji kod mladih koji zahtijevaju raspravu.”

Djeca koja zapravo žive u četvrtima crvenih svjetiljki rekla su da ih je “sram živjeti” tamo, “ne mogu dobro spavati”, “boje se Johnovih” i da lokalne žene “pate”.

U utorak su njemački stanovnici izvijestili Reduxx da je PDF datoteka s knjigom na web stranici berlinske vlade uklonjena.

Korisnik X je upitao: “Ova Njemačka?” kao odgovor na knjigu o prostituciji, pružajući poveznicu na članak o  eksperimentu odobrenom i financijski podržanom od strane Berlinskog senata koji je slao siročad da žive s poznatim pedofilima.

 

Izvješće na 560 stranica koje je objavio Daily Beast 2021. detaljno opisuje kako su njemačke časne sestre koje su vodile samostan 1960-ih i 1970-ih “iznajmljivale” dječake bez roditelja poslovnim ljudima i svećenstvu koji bi ih silovali prije nego što bi ih poslali natrag u sirotište.

Ranije ove godine Infowars je pisao o vrtićima u Njemačkoj koji uznemirujuće potiču malu djecu da istražuju svoju seksualnost u posebnim “sobama za masturbaciju”, navode njemački mediji.

U izvješću Die Welta raspravljalo se o tome kako se pokvarena praksa seksualiziranja vrtićke djece odvija u dva vrtića u njemačkoj pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija.

Čini se da bi Njemačka mogla biti na čelu seksualizacije djece koju diljem svijeta promiče moderna krajnja ljevica.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp