Ugledni kanadski onkolog tvrdi da “Nikada do sada nije vidio rak koji se ovako ponaša”

Ugledni kanadski onkolog tvrdi da “Nikada do sada nije vidio rak koji se ovako ponaša”

Kanadski onkolog dr. William Makis upozorava na opasnosti eksperimentalnih genski injekcija protiv Covid-19. Otkako je uvedeno ovo mRNA cjepivo, bilo je sve više slučajeva agresivnog turbo raka. Ovo nikada prije nije vidio. Djeca i mladi također su pogođeni.

U intervjuu za “ The Highwire ”, kanadski onkolog i istraživač raka Dr. William Makis rekao je da je broj slučajeva turbo karcinoma značajno porastao posljednjih godina. Liječnik krivi eksperimentalne genske injekcije Pfizera i Moderne, koje koriste mRNA odnosno modRNA tehnologiju.

Prema tome, posebno su pogođeni mladi ljudi od 20 do 40 godina.Nekoliko studija ukazuje na rizik od turbo raka od injekcija gena Pfizer. Radi se naime o opasnosti koja zapravo nije poznata široj javnosti. No, Dr. Makis pokušava to promijeniti.

“Posljednji slučaj koji sam prijavio bio je 12-godišnji dječak koji je primio cjepivo Moderna. Četiri mjeseca kasnije [mu] je dijagnosticiran rak mozga četvrtog stadija. I šest mjeseci kasnije umro je ,” izvijestio je dr. Makis. “Vjerojatno sam dijagnosticirao 20.000 pacijenata oboljelih od raka u svojoj karijeri. Nikada nisam vidio da se rak tako ponaša.”

Onkolog također objašnjava da se slučajevi turbo raka javljaju prvenstveno kod primatelja cjepiva protiv Covida i stoga su prije bili uglavnom nepoznati. Tumori rastu vrlo brzo i primjećuju se tek u vrlo kasnoj fazi. Nešto što je npr.  Obraćanje dr. Ryana Colea. To objašnjava da šiljasti proteini eksperimentalnih cjepiva pokreću mehanizam koji dovodi do razvoja raka.

Jasno je da se ova događanja hitno moraju službeno istražiti. Uostalom, zdravstvene vlasti i političari i dalje potiču ljude da prime gensku terapiju s injekcijama mRNA ili modRNA od Pfizera i Moderne.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp