Globalisti su isplanirali još jedan šokantan događaj u potrazi za “četvorkom”: digitalizacija, dehumanizacija, uništenje i depopulacija

Globalisti su isplanirali još jedan šokantan događaj u potrazi za “četvorkom”: digitalizacija, dehumanizacija, uništenje i depopulacija

2024. će učiniti da 2023. izgleda kao šetnja po parku, ali možemo prebroditi oluju ako se držimo svoje ljudskosti i vjere u Boga. 

Konvergencija višestrukih crvenih upozorenja bulji nam u oči, a sve ukazuje na veliki “događaj” ove ili one vrste u nadolazećim tjednima ili mjesecima.

Što god bilo, ova nova katastrofa će ubrzati kolaps starog svjetskog sustava, kolaps ekonomija i političkih struktura koji je već u tijeku, i utrti put Velikom resetiranju ili, kako ga neki nazivaju, Novom svjetskom poretku. Ja to zovem sustav zvijeri, piše Leo Hohman.

Nemoguće je predvidjeti vrijeme takvog događaja, ali vjerujem da imamo posla s velikim šokom koji će se dogoditi otprilike u sljedećih tri do devet mjeseci, najviše godinu dana.

Razlog je jednostavan. Milijarderski globalistički oligarsi žele dovesti do situacije koja uključuje digitalizaciju (novca i ljudi), dehumanizaciju (zamjenu ljudi transhumanim hibridima), uništenje (svih kulturnih normi, muško-ženskih spolova, sposobnosti reprodukcije bez tehnologije, itd.) ) i depopulacija (od onih koji se smatraju “beskorisnim izjelicama”). Ovo su “četvorke” potrebne za postizanje potpune kontrole koju globalistički tehnokrati žele proširiti nad cjelokupnim ljudskim ponašanjem u restrukturiranom svijetu kojim upravlja umjetna inteligencija i koji se temelji na eliminaciji upotrebe svih fosilnih goriva od strane običnog čovjeka (neoligarha). Ako samo oligarsi imaju pristup fosilnim gorivima i ako je samo oligarsima dopušteno razmnožavati se i uživati ​​u slobodi govora, onda ćete završiti s robovskom državom jednog svijeta. A to je upravo cilj.

Četvorka se tako koristi da bi se došlo do pete i posljednje, naime distopije. U očima globalističke predatorske klase oni će ostvariti svoju utopiju, ali za nas ostale to će biti živi pakao, distopija.

Ovi globalistički oligarsi mogli su samo toliko uništiti stari svjetski poredak s Covidom i potrebna im je još jedna velika kriza kako bi postigli sve svoje distopijske ciljeve, koji su uključeni u ciljeve održivog razvoja Agende 2030. Igrali su jezične igre, koje podsjećaju na orvelovski novogovor, kako bi nas naveli da mislimo da će ciljevi održivog razvoja donijeti utopiju. U stvarnosti, mase će se suočiti s noćnom morom distopije.

Ako globalisti nastave vršiti pritisak na svoje sluge u nacionalnim prijestolnicama da provedu svoje zelene nove dogovore i kampanje “net zero”, mase će se na kraju probuditi i doći po te globaliste. To buđenje je već počelo, i stoga je hitno da eskaliraju pravi Treći svjetski rat, s glađu i nestašicom, što je brže moguće.

Prozor “Velikog resetiranja” koji je pokrenuo kralj Charles se zatvara i stoga je vrijeme da se udvostruči uništavanje i depopulacija. Ako to ne učine, nikada neće postići potpunu digitalizaciju i dehumanizaciju, kraj ljudske povijesti, kako Yuval Harari objašnjava u videu ispod.

Rusija je prepreka njihovim planovima za pravi sustav jednog svijeta. Ne zato što je Putin nekakav heroj, nego zbog ruskog naroda i njegove volje da preživi pod čisto ruskim vođom. Neće prihvatiti marionetu Svjetskog ekonomskog foruma, kao što su prihvatile SAD, Kanada, Australija, Novi Zeland i Europa da njima vlada. Ne smeta im autoritarni moćnik, ali to mora biti pravi Rus na čelu.

Rusija i Putin možda su za digitalizaciju, ali ne i druga Trojka – dehumanizacija, uništavanje svih kulturnih normi i depopulacija, ponajviše zbog snažnog utjecaja Ruske pravoslavne crkve, koja i dalje razmišlja mnogo tradicionalnije od Rimokatoličke crkve.

Ako sam u pravu i ako globalistički oligarsi imaju planiran još jedan šokantan događaj u sljedećih tri do devet mjeseci, onda to također znači da se zatvara i prozor za pripremu.

Oni koji nisu oprezni prema onome što dolazi naći će se potpuno ovisni o pogrešnim ljudima za svoj opstanak. Bit će prepušteni na milost i nemilost globalističkom kartelu. Budući da je ovo predatorska klasa psihopata, ne želite ovisiti o njima ni u čemu.

Kad bi se današnje naslove gledalo u vakuumu, ne bi slali signale upozorenja. Ali kada ih pogledate u cijelosti, postaje jasno da će se dogoditi nešto veliko što će zauvijek preurediti svjetsku moć i promijeniti naše izglede.

Zaključak je da nije vrijeme za pristranosti.

Već smo u ranoj fazi Trećeg svjetskog rata s Rusijom u istočnoj Europi, u Siriji te s Afrikom i Azijom koje se također spremaju eksplodirati.

Mislim da je neizbježno da će Treći svjetski rat dalje eskalirati u izbijanje izravnog svakodnevnog rata između dviju najvećih svjetskih nuklearnih sila, grubo podijeljenih na Istok i Zapad, sa SAD-om/NATO-om/Australijom/Japanom/Južnom Korejom na jednoj strani, i Rusija/Kina/Iran/Sjeverna Koreja s druge strane.

SAD i Britanija, zajedno s ostatkom svojih NATO marionetskih država, omogućile su ovaj rat s Rusijom neprekidnim širenjem vojnog saveza NATO-a prema istoku, u rusko dvorište. NATO političari i zapovjednici govore o svojoj “politici otvorenih vrata” najmanje 20 godina, a to je kao sipanje soli na otvorenu ranu kada je u pitanju Rusija i njezina povijest upada sa Zapada. NATO je 2008. pozvao Ukrajinu da se pridruži savezu pod uvjetom da ispuni određene kriterije, a to je uistinu bila zadnja kap. Od tog približavanja bilo je samo pitanje vremena kada će Rusija poslati svoje trupe u Ukrajinu. Nije ništa drugačije nego kada Izrael redovito šalje svoje trupe u palestinska područja kako bi “očistili” ta područja od skladišta raketa, oružja i streljiva. Iznenadili biste se koliko konzervativaca razumije da Izrael mora živjeti među svojim palestinskim rođacima, a da ti rođaci nisu naoružani do zuba, ali ne razumiju da se isti koncept odnosi na Rusiju i Ukrajinu.

Dok se nacije postrojavaju i povlače borbene linije za Treći svjetski rat, Indija je divlja karta. Ovo nije drevna Indija. To je najbrže rastuća nacija, ima puno tehničkog znanja i može postaviti ogromnu vojsku. To bi moglo utjecati na to tko će pobijediti u Trećem svjetskom ratu, ovisno o tome na čijoj se strani priklonio.

Jednom kada izbije Treći svjetski rat, suočit ćemo se s nacionalnim američkim mobiliziranjem pred izbornu godinu, što znači da bi građanski rat potencijalno mogao izbiti na tlu SAD-a u isto vrijeme kada smo mi uključeni u svjetski rat.

Zatim imate kibernetičke napade, moguće napade pod lažnom zastavom, novu i strašniju pandemiju, povijesnu glad i poremećaje opskrbnog lanca pogoršane ratom ili neku kombinaciju navedenog, a sve je to uzrokovano intenziviranjem Trećeg svjetskog rata.

Ovo neće biti vrijeme za slabe kršćane ili zapadnjake slabe volje koji su navikli na njihovu zabavu i udobnost.

Kako sada stvari stoje, predviđam da će se barem tri ili četiri od gore navedenih scenarija dogoditi istovremeno. Razmislite o utjecaju koji bi to imalo na svakodnevno društvo.

Ispod su neki podaci koji upućuju na katastrofalan događaj koji će zauvijek promijeniti svijet. (Napomena: ovo smo istražili i nedavno raspravljali ja i Brannon Howse u njegovoj emisiji, Brannon Howse uživo ).

 • CNN: Nuklearna aktivnost najveća u godinamana lokacijama u Kini, Rusiji i SAD-u
 • Vidi se dim kako se uzdiže iz nacionalnog laboratorija u Idahu koji testira napredno nuklearno oružje.
 • Papa Franjo kaže da je svijet na rubu nuklearnog rata, najgoreg od 1962.
 • Sve više izvještaja o američkim ratnim zrakoplovima koji treniraju iznad njih dolazi iz cijele zemlje.
 • FEMA postavlja test upozorenja za hitne slučajeve za 4. listopada u cijeloj zemlji.
 • SAD naručuju tablete protiv radijacijske bolestiu vrijednosti od 290 milijuna dolara  .
 • New York City emitirao je javne reklame o tome  kako preživjeti nuklearni napad.
 • Ruski ministar obrane izjavio je tijekom vikenda da se napadi odvijaju na ruskom teritoriju izvan zone specijalnih operacija. Rusija sada vidi SAD i Veliku Britaniju kao strane u trenutnom ratu i dopustit će sebi napad na centre donošenja odluka u Ukrajini. To bi vjerojatno uključivalo ukrajinskog predsjednika Zelenskog. Zamislite da ga je Rusija uklonila i kako bi Zapad to iskoristio u smislu propagandnih poruka.
 • Kralj Charles na sastanku s francuskim predsjednikom Macronom u Parizu od prošle srijede do petka. Macron je preskočio sastanak UN-a u New Yorku kako bi se sastao s kraljem. (Charles je otac globalnog pokreta za održivi razvoj i glavni zagovornik eugenike i depopulacije. Pisao sam o tome na svom Substackuprošli tjedan.)
 • Deagel Corp., koji ima veze s CIA-om, predvidio je 2014. da će SAD izgubiti 68,5 posto stanovništva do kraja 2025.; Ujedinjeno Kraljevstvo bi izgubilo preko 75 posto, a većina zapadnoeuropskih zemalja također bi izgubila 30 do 50 posto.
 • Sloboda govora i političko neslaganje napadnuti su u bivšim slobodnim nacijama. Ovo su nacije za koje smo nekada mislili da su dobri momci – SAD, Kanada, EU, UK, Australija i Novi Zeland. Svi se na vrlo vidljiv način suzbijaju slobodu govora. Svećenici i novinari (kao što su pastor Artur Powlawski u Kanadi i novinari Owen ShroyerStephen Horn u SAD-u) zatvaraju se zbog jednostavnog izražavanja ideja koje dovode u pitanje narative vlade i masovnih medija. Jucinda Ardern, bivša premijerka Novog Zelanda, postala je novo lice globalne cenzure, a dana joj je najveća platforma za iznošenje svojih autoritarnih ideja, govoreći prošlog tjedna pred Općom skupštinom UN-a o potrebi slamanja  “dezinformacija”, što je naravno sve govor s kojim se globalisti ne slažu o klimatskim promjenama, ratu u Ukrajini, Covidu i cjepivima, itd. Za svoje zle ideje nagrađena je ne jednom nego dvije stipendije na Sveučilištu Harvard.
 • Poljska postaje prva članica NATO-a, osim Mađarske, koja dovodi u pitanje neograničeno financiranje korumpirane ukrajinske vlade u graničnom sporu s Rusijom. Poljska želi ‘ohladiti’ Ukrajinu. Osjete li SAD i Velika Britanija da se koalicija voljnih počinje raspadati, ubrzat će napade na ruski teritorij u nastojanju da “udare dok je željezo vruće”.
 • Potpredsjednica Kamala Harris postaje Bidenov “Car oružja” dok se rat protiv Drugog amandmana ubrzavaBidenova administracija objavila jeu četvrtak da će Harris nadgledati prvi Ured Bijele kuće za prevenciju oružanog nasilja. Harris će biti zadužen za provođenje važećih zakona i suradnju s državnim i lokalnim dužnosnicima kako bi progurali mjere protiv oružja na svim razinama.
 • Nekoliko velikih banaka, uključujući Wells Fargo i Bank of America, objavile su planove za zatvaranje 38 poslovnica banaka u New Yorku i okolici do kraja godine.


Zaključak: Rat dolazi, zajedno sa svim svojim gadnim nusproduktima. To uključuje sve veću inflaciju i de-dolarizaciju, nestašicu hrane, goriva i osnovnih lijekova, te sve intenzivniji napad na sve oblike slobode govora, slobode vjere, slobode kretanja, okupljanja, Drugi amandman, itd. Moramo se oduprijeti protiv ovog napada na naše slobode, dok znamo da nijedna osoba ili ljudska organizacija neće doći da nas spasi. Odgovorni smo za sigurnost naših obitelji. Svatko tko još uvijek traži brzo rješenje u glasačkoj kabini ne obraća pozornost na znakove i signale. Nećemo doživjeti studeni 2024. a da ne doživimo još jedan veliki događaj, uzrokuju globalisti i njihovi sljedbenici koji dijele lucifersku mržnju prema najvećem Božjem postignuću – ljudskom životu stvorenom na Njegovu sliku. Moramo stajati čvrsti u našim uvjerenjima, političkim i vjerskim, i odbiti se prikloniti sustavu zvijeri, znajući da naš Otac na Nebu drži najveći adut i da će srušiti ovu mrežu zla u svoje vrijeme i prema svom rasporedu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp