Lider Antife na smrt izboden u New York-u

Lider Antife na smrt izboden u New York-u

Ryana Carsona, COO-a (Chief Operating Officer) Antife, nasmrt je izbo crnac u ponedjeljak ujutro u Brooklynu.

[Necenzurirani video možete pogledati  ovdje .]

Odvjetnika s karijerom u cvatu koji utječe na javnu politiku nasmrt je nožem izbo neobuzdan stranac dok je čekao autobus za Brooklyn u ponedjeljak rano ujutro na putu kući s vjenčanja sa svojom djevojkom, rekli su policijski izvori.

Ryan Carson radio je kao viši direktor kampanje za kruti otpad u neprofitnoj organizaciji New York Public Interest Research Group. Godine 2021., odvojeno od svog rada u NYPIRG-u, hodao je 350 milja po državi New York kako bi vršio pritisak na tadašnjeg guvernera Andrewa Cuoma u legalizaciju sigurnih mjesta za ubrizgavanje droga diljem New Yorka.

“Jedna od zvijezda u usponu u našoj organizaciji”, rekao je potreseni Blair Horner, izvršni direktor NYPIRG-a. “Prekrasna osoba, vrijedan, glasan buran smijeh. Svi su ga voljeli.”

[…] Čekao je sa svojom djevojkom na autobusnoj stanici B46 na Bulevaru Malcolm X. u blizini Avenije Lafayette u Bedford-Stuyvesantu nakon što se vratio s Long Island Rail Roadom-a, s vjenčanja kada je ratoborni stranac počeo obarati skutere parkirane u blizini oko 3:50 ujutro, rekli su policajci.

“U što gledaš?” muškarac je zarežao na iznenađeni par prije nego što je dvaput ubo Carsona u prsa, prema policajcima.

Liječnici su ga hitno odvezli u bolnicu Kings County, no nije mu bilo spasa. Bio je oko milju od svog stana kada je izboden.

Infowars.com izvještava: NYPD je čekala oko dan i pol prije nego što je objavila fotografiju “ratobornog osumnjičenika”, iako je naoružan i opasan i na slobodi.

“Mole se svi koji imaju informacije o osumnjičeniku da nazovu Crime Stoppers na (800) 577-TIPS”, izvještava NY Daily News. “Svi pozivi bit će povjerljivi.”

Carson  se prethodno na Twitteru opisao  kao “COO of Antifa” i hvalio svoje blisko prijateljstvo s Chuckom Schumerom. 


“Samoopisani ‘COO of Antifa’ eliminiran je sustavom za koji se zalagao”, komentirao je Mrgunsngear za X.

Carsonova smrt samo je posljednja u nizu istaknutih liberalnih aktivista koji su ubijeni u sustavu za koji su se zalagali.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp