Senator ND koji je tražio dugoročnu studiju o oštećenju mRNA cjepivima poginuo u čudnoj avionskoj nesreći

Senator ND koji je tražio dugoročnu studiju o oštećenju mRNA cjepivima poginuo u čudnoj avionskoj nesreći

Državni senator Sjeverne Dakote Doug Larsen poginuo je u nedjelju u “nakaradnoj” zrakoplovnoj nesreći zajedno sa suprugom i dvoje djece u Utahu.

Ranije ove godine, senator Larsen postao je meta Big Pharme kada je javno podržao prijedlog zakona za proučavanje “dugoročnih zdravstvenih učinaka” mRNA cjepiva.

Sen. Larsen podijelio je ovu priču u Senatu:

Smrt republikanskog senatora potvrdio je njegov kolega zastupnik i vođa većine David Hogue.

Zrakoplovom je upravljao Doug Larsen koji se srušio u nedjelju navečer nakon što je poletio sa aerodroma Canyonlands oko 15 milja sjeverno od Moaba. 

Priopćenje šerifa Velikog okruga objavljeno je na Facebooku u kojem se navodi da su sve četiri osobe u zrakoplovu poginule.

U ponedjeljak je šerifov odjel zabilježio: “Okružni dispečerski centar primio je izvješće o izoliranom incidentu koji je uključivao jedan zrakoplov koji je poletio iz regionalne zračne luke Canyonlands i potom se srušio na tlo.”

“Senator Doug Larsen, njegova supruga Amy i njihovo dvoje male djece poginuli su u avionskoj nesreći sinoć u Utahu”, navodi se u Hogueovom e-mailu koji prenosi CBS News, dodajući da su “bili u posjetu obitelji u Scottsdaleu i vraćali se kući. Zaustavili su se da natoče gorivo u Utahu.”

Nacionalni odbor za sigurnost prometa započeo je istragu pada malog aviona.

Lokalne hitne službe i vlasti odmah su odgovorile na poziv nakon što je medicinska letjelica uočila oboreni zrakoplov, priopćio je šerifov ured.

Glasnogovornik NTSB-a ranije je rekao da se očekuje da će istražitelj stići na mjesto događaja u ponedjeljak “kako bi počeo dokumentirati mjesto događaja, ispitati zrakoplov, zatražiti sve komunikacije zračnog prometa, radarske podatke, vremenska izvješća i pokušati kontaktirati sve svjedoke. Također, istražitelj će zatražiti evidenciju o održavanju zrakoplova, te medicinsku dokumentaciju i povijest leta pilota.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp