Inicijativa Vlast pripada narodu podigla kaznenu prijavu protiv Faktografa zbog njihova bespravnog djelovanja

Inicijativa Vlast pripada narodu podigla kaznenu prijavu protiv Faktografa zbog njihova bespravnog djelovanja

Iz Inicijative Vlast pripada narodu, obavijestili su javnost o podizaju kaznene prijave protiv Faktografa zbog njihova bespravnog djelovanja i sprovođenja cenzure na teritoriju RH.

Njihovu obavijest prenosimo u cijelosti:

Fact-checker iz Faktografa je našu objavu o ‘žabici’ provjerio i dao svoj ‘ispravak’, a za uzvrat mi smo pripremili priloženu kaznenu prijavu s obzirom da je Faktograf.hr obična udruga bez ikakvog legalnog i zakonskog prava ili statusa, niti im taj status bilo tko može dati.

Isti djeluje na način da samovoljno određuje i odlučuje o tome što je istina a što nije, samovoljno onemogućava velikom broju građana ostvarivanje svojih temeljnih ljudskih prava širenja i primanja bilo kakvih informacija, te sprovodi samovoljnu i namjernu cenzuru, kako je to opisano u Kaznenom zakonu, članak 127.

S obzirom da djeluju kao ‘agenti/faktografi’ za društvene mreže, urednici te članovi udruge Faktograf vrše diskriminaciju prema svim osobama koje ne dijele njihovo mišljenje te im se zbog djelovanja ovih agenata-faktografa objave uklanjaju, označavaju kao neistinitima ili si ti agenti koji su bez ikakve stručne spreme i znanja, dozvoljavaju svoje mišljenje iznositi kao  ‘činjenična točnost’,  bez utvrđivanja svih činjenica ili znanstvenih dokaza, nego isključivo navode one koji idu u prilog njihovom mišljenju, odnosno vrše propagandu i širenje isključivo njihovih mišljenja i informacija. Tu svoju činjeničnu ‘točnost’ donose isključivo na temelju vlastitog uvjerenja.

Pozivamo sve ljude čije su objave cenzurirane, a naročito one objave koje su sada dokazano istinite, da nam se pridruže – jer ih samo tako možemo dovesti pred lice pravde, sve one agente faktografa koji smatraju da imaju pravo cenzurirati, svi oni krše članak 127. Kaznenog zakona, a faktograf će morati njihova imena dati službenim osobama na procesuiranje!

Sve što trebate napraviti jeste uslikati cenzuriranu ili fact-checkiranu objavu, i poslati to na našu e-poštu migradjani@gmail.com i izjasniti se da želite biti potpisnik priložene kaznene prijave protiv faktografa te da priloženi dokaz možemo predočiti kao dokaz DORH-u.

Isto tako, možete ovu kaznenu prijavu malo preinačiti, staviti samo svoje ime kao podnositelja, svagdje gdje piše množina stavite u jedninu, ukoliko želite nešto dodati slobodno to napravite te onda možete i sami podnijeti kaznenu prijavu u najbližoj policijskoj postaji. Bez dokaza nemojte podnositi kaznenu prijavu te ne možete istu u tuđe ime podnositi.

Vrijeme je da inzistiramo na kažnjavanju kaznenih djela te da na taj način zaštitimo naša prava i slobode.

Kaznena prijava⬇️

KAZNENA PRIJAVA _ FAKTOGRAF

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp