Orban poručio: Neću popustiti pod pritiskom Amerike i provoditi LGBTQ kulturu, slati novac Ukrajini i pustiti migrante u zemlju

Orban poručio: Neću popustiti pod pritiskom Amerike i provoditi LGBTQ kulturu, slati novac Ukrajini i pustiti migrante u zemlju

Viktor Orban u svom je govoru odlučno i oštro poručio da nema nikakvu namjeru popustiti pred Soroshem, Bruxellskim birokratima i američkim demokratima u njihovu pritisku da u Mađarskoj provodi LGBTQ kulturu, šalje novac Ukrajini i pusti migrante u zemlju.

Njegovo izlaganje prenosimo u cijelosti:

Očekuje se da će ove jeseni protivnici Mađarske istovremeno iznijeti svoje zahtjeve.

Ono što Sorosheva imperija, Bruixellski birokrati i demokrati u Americi žele od nas je ono što mi ne možemo i ne želimo im dati.

 Američka administracija će nastaviti zahtijevati od nas da budemo uključeni u rat, da Ukrajinu snabdjevamo novcem i oružjem ili da dozvolimo Bruxellesu da Ukrajini daje naš novac.

Bruxelles želi od nas da pustimo migrante u zemlju i izgradimo migrantske kampove za njih.

Da uvedemo seksualnu propagandu u naše škole, da im prepustimo ovlaštenje za donošenje ekoloških odluka i štoviše da se odreknemo autonomne vanjske politike i prava da se o pitanjima vanjske politike odlučuje jednoglasno.

Oni prijete da će ako sve ovo ne izvršimo vršiti kontinuirani pritisak na nas, uskratiti nam sredstva iz Bruxellesa i preko blagajne Sorosheve imperije platiti mađarskoj ljevici i domaćim protivnicima mađarske vlade da izazovu državni udar.

Što možemo reći na  sve ovo? Prvo to da mađarska ne pripada klubu poslušnih zemalja koje kada ih pozovu iz Bruxellesa jednostavno odgovaraju: izvršeno!

Drugo, možemo reći da Mađarska ne može dozvoliti nikome da ograničava njenu neovisnost i suverenitet. To nije samo zbog zdravog razuma i zbog povijesnog iskustva, već i zato što mađarski Ustav to jednostavno ne dozvoljava i izričito zabranjuje.  

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp