Leon Ječić: Kako su političari iskoristili Covid i inscenirane ratove da bi nas preveli žedne preko vode

Leon Ječić: Kako su političari iskoristili Covid i inscenirane ratove da bi nas preveli žedne preko vode

Počela 2022. godina i počele isplivavati na površinu sve istine o Covidu i špricama. Ponadaš se, evo ga, razotkrit će se sve. A akteri će platiti. Stigao je taj trenutak.

I kad ono puf!! Rat u Ukrajini

Plandemija se zaboravlja

Cijelo društvo, uključujući i nas otporaše, upada u paniku od nuklearnog rata, nabavlja se i jod

Prođe tako neko vrijeme, nuklearni rat se ne dogodi, a sve ono što se u MSM nije smjelo reći o tom ratu i heroju zapada Zelenskom odjednom se može reći. Ukrajina je isfurana. Prestaje biti zanimljiva

Ali nema veze. Stiže nam novi rat, novi strah i nova zanimacija na kojoj ćemo se polarizirati, dijeliti i svađati. S kojom ćemo se baviti. A glede koje apsolutno ništa ne možemo učiniti

Za to vrijeme uništavaju proizvodnju hrane. Cijene energenata, hrane i svega ostaloga idu gore. Potpisuju se međunarodni sporazumi s međunarodnom bagrom i prilagođavaju zakoni.

Digitalni ID i ukidanje keša kuca na vrata. Kao i programibilna digitalna valuta-CBDC.

Kamera je sve više i više, čak ih postavljaju i po školama. Migranti se ne prestaju uvoziti u Europu. 

Nobela dobivaju izumitelji mRNA i traju pokušaji iznalaženja načina da nam je svima trajno uštrcavaju, na ovaj ili onaj način.

Akteri neviđenog plandemijskog zločina nad narodima nisu odgovarali i ostali su na odgovornim pozicijama. Ili su čak nagrađeni.

Agenda 2030 ide dalje kako je i zamišljeno. A ratovi su ionako odlično sredstvo za poguranac svega ovoga skupa. Sve one stvari koje ne možeš učiniti u normalnim vremenima, možeš u krizama i ratovima. Nakon što splasne zanimanje za ovaj rat, već će se nešto novo šokantno i prijeteće dogoditi. Zanimanje ali strah ne mogu vječno trajati. Kada se tome mentalno prilagodimo uslijedit će neki novi strah, šok i ugroza. Ne znam na šta bih sljedeće tipovao ali možda je sazrelo vrijeme za masovne migrantske probleme u Europi. 

Prije nego nas inženjeri Vrle Nove 1984. prisile na sve što su zamislili potrebno je da nas se dobro pretumba i promućka: Krizama i ratovima, siromaštvom, gladi i nesigurnosti.

Potrebno nas je omekšati, dezorjentirati, defokusirati…

 Da ne znamo gdje nam je rep a gdje nam je glava. 

Pa iako sve ovo znate, dozvoljavate sebi da to zaboravite i da se ložite na rat. 

Trgnite se i dođite k sebi.

Fukus, ljudi. Fokus!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp